Witte Champaca Etherische Olie (Magnolia) 5 ml | Natural Heroes | 8720813777532

Wat is Witte Champaca Essentiële Olie (Magnolia)?
Witte Champaca, ook wel Magnolia of Michelia Alba genoemd, heeft een kalmerende werking waar je van opvrolijkt. De geur brengt je tot rust in tijden van stress en heeft een verzorgende werking op de huid.
Witte Champaca Essentiële Olie wordt stoomgedestilleerd van de Champaca bloemblaadjes, die in de vroege ochtend of late avond geplukt moeten worden om de essentiële olie te kunnen destilleren.
Voordelen
Brengt balans
Het verleidend zoete aroma van Champaca wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde om de emoties en het lichaam weer in balans te brengen. Want een rustige geest leidt tot een ontspannen lichaam. Deze staat van rust bevordert ook je concentratie, focus en geheugen en zorgt ervoor dat je meer aanwezig bent. Voor jezelf, je gezin, je studie of werk.
Bij stress en onrust
Champaca Essentiële Olie bestaat voor een groot deel uit linalool, net als Lavendel en Bergamot. Linalool brengt het zenuwstelstel tot rust bij stress, angst en spanning, waardoor er weer ruimte ontstaat de lichtpuntjes van het leven te zien. Je voelt je moedig en klaar om precies dat te doen waar jij zin in hebt!
Licht afrodisiacum
De geur van Witte Champaca is verleidend, licht bedwelmend en zoet. Hij doet denken aan champagne bij het ontbijt en verse bloemen. Wanneer je de geur verdampt voel je hoe je lichaam en hart verzachten en verwarmen en je verlangens toenemen.
Verzorgt de huid
Witte Champaca Essentiële Olie is enorm heilzaam voor de huid. Meng de essentiële olie door je dagcrème of Gefractioneerde Kokosolie (1 druppel op 30 ml dagcrème) voor een gezonde uitstraling.
Hoe gebruik je het?
Verwerk in DIY verzorgingsproducten zoals een moisturizer of persoonlijke parfum. Of verdamp 3 à 4 druppels in de diffuser.
In de diffuser
Combineer voor een romantische sfeer 2 druppels Witte Champaca Essentiële Olie, 2 druppels Ylang Ylang Essentiële Olie en 2 druppels Frankincense Essentiële Olie in je aroma diffuser.
Wat is er zo bijzonder aan?
In India worden de prachtige, aromatische Champaca bloemen veel gebruikt in ceremonies en als offer aan de goden en godinnen. De bloemen worden gedragen als bloemenslingers om het lichaam tijdens festiviteiten of in het haar gedragen. Daarnaast wordt het traditionele wierook ‘Nag Champa’ gemaakt van de Champaca bloemen, evenals het in het Indiase parfum ‘Champa Attar’.
Let op: buiten bereik van kinderen houden. Zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je medicatie? Overleg voor gebruik altijd met uw dokter. Vermijd de ogen en andere gevoelige plekjes. Niet bedoeld om in te nemen. Alleen verdund op de huid gebruiken.

Prijs: 8.99 (klik hier voor meer informatie)