Cacao Poeder (Biologisch) 250 gram | Natural Heroes | 8720813778089

Wat is Cacao Poeder (Biologisch)?
Cacao Poeder is een bron van antioxidanten en magnesium. Cacao poeder hydrateert en verstevigt de huid. Verwerk Cacao Poeder in een gezichtsmasker of body lotion om de huid te beschermen en te helpen herstellen.
Cacao Poeder vs. cocoa poeder
Cacao Poeder en chocoladepoeder (ook wel cocoa poeder) verschillen van elkaar in dat rauwe Cacao Poeder minimaal is bewerkt, zodat de voedingsstoffen en nutriënten in tact blijven. Cocoa poeder daarentegen is geroosterd op hoge temperatuur, waardoor alle gezonde stofjes verloren gaan.
Voordelen

Voor de huid
Anti-agingCacao Poeder barst van de antioxidanten die je cellen beschermen tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf. Zo voel je je langer jong en gezond en dat is ook te zien aan je huid! Verwerk Cacao Poeder in een gezichtsmasker of body lotion om de huid te beschermen en te helpen herstellen.
HydraterendCacao herstelt de lipide laag van de huid en versterkt de huidbarrière, waardoor de huid de vochthuishouding beter kan reguleren. Zo blijft je huid goed gehydrateerd.
VerstevigendRauwe cacao poeder kan een sinaasappelhuidje verminderen, doordat het de huid verstevigt en dode huidcellen afbreekt.
Hoe gebruik je het?
Verwerk Cacao Poeder in een gezichtsmasker of body lotion om de huid te beschermen en te helpen herstellen.

Prijs: 12.99 (klik hier voor meer informatie)