Sandelhout Etherische Olie 10 ml | Natural Heroes | 8720813776214

Wat is Sandelhout Essentiële Olie?
Sandelhout Essentiële Olie is een van de eerste geuren die gebruikt werd als parfum. Dit maakt je waarschijnlijk nieuwsgierig naar de geur. Sandelhout Essentiële Olie heeft een rijke, zoete, houtachtige, warme geur.
De olie wordt uit houtsnippers van de 'Santalum Spicatum' gedistilleerd en is een van de dikste essentiële oliën die er bestaan. Als je het flesje met de olie een paar minuten onder warm water houdt, zal de olie wat dunner worden.
Voordelen
Heerlijk aroma
Er bestaan veel verschillende essentiële oliën, met elk hun eigen geur. Maar Sandelhout Essentiële Olie staat bekend om zijn parfumachtige geur. Hierdoor gebruikt men het als parfum of tijdens een meditatie, omdat het aroma een intense werking heeft op het humeur.
Verzorgend
Sandelhout Essentiële Olie staat ook bekend om zijn verzorgende werking. Heb je een gevoelige huid? Dan heeft de olie een intens verzorgende werking als je deze verdund gebruikt met een draagolie.
Waar kun je het voor gebruiken?
Aromatherapie
De rijke, warme, houtachtige geur van Sandelhout Essentiële Olie zorgt ervoor dat jouw humeur beïnvloed wordt in positieve zin. Daarom kun je op verschillende manieren gebruik maken van deze eigenschap.
Vermeng 1 tot 2 druppels met een draagolie (zoals Amandelolie of Jojobaolie) en masseer dit op jouw polsen. Laat de fijne geur dan zijn werk doen als parfum.
Plaats 1 tot 2 druppels olie in het waterreservoir van een diffuser en versprijdt op die manier de heerlijke geuren door jouw ruimte.
Huidverzorging
Zoals je kunt lezen is Sandelhout Essentiële olie ook geschikt als huidverzorging. Wat het bijzonder maakt, is dat het geschikt is voor alle huidtypen.
Plaats 1 tot 2 druppels olie in een draagolie, bijvoorbeeld Jojobaolie en masseer het rustig in op de gezichtshuid of een plek die je wilt verzorgen. De verzorgende en zuiverende eigenschappen van de Sandelhout Essentiële Olie komen nu tot zijn recht.
Wat is er uniek aan de Sandelhout Essentiële Olie?
Dat is toch de heerlijke, warme, houtachtige geur die deze olie heeft. Het werd niet voor niets als parfum al in de Oudheid gebruikt en hedendaags bijvoorbeeld tijdens het mediteren. Puur omdat de geur hier uiterst geschikt voor is. Ook de dikte van de olie is uniek, wat sommige mensen als prettig ervaren als zij het in combinatie met een draagolie gebruiken als huidverzorging.

Prijs: 59.90 (klik hier voor meer informatie)