Salie Etherische Olie (Scharlei) 10 ml | Natural Heroes | 8720813775644

Wat is Salie Essentiële Olie?
Salvia Sclarea, oftewel Salie, is een klein struikplantje met groene steel en paarse bloemen. Dit multifunctionele kruid komt oorspronkelijk uit de Balkan en ken je misschien vooral door zijn rol als smaakmaker in de keuken. Ook reinigen mensen hun huis met witte Salie door dit te branden en denken zij zo de negatieve energie te verdrijven.
'Salvia' komt van het Latijnse woord 'redden' wat een duidelijke hint is naar de krachten van Salie… hierover lees je later meer!
Zowel de Grieken als de Romeinen geloofden dat Salie een lang leven aanmoedigde en gebruikten de Egyptenaren het om de vruchtbaarheid te bevorderen.
Later ging men het door middel van stoomdistillatie als olie verwerken. Zowel de stelen als de mooie paarse bloemen worden hiervoor gebruikt. Het resultaat is een kleurloze tot gele olie. Door deze olie te verdampen met bijvoorbeeld een diffuser of een warm bad, doet Salie zijn werk als 'redder'. Het is een oppepper voor het immuumsysteem, verlicht bij benauwdheid in het ademhalingsstelsel, maar kalmeert ook tegelijkertijd. Het zit boordevol antioxidanten, waardoor het werkt als een natuurlijke anti-agingmiddel en wordt de stofwisseling bevorderd.
Voordelen

Helende werking
De frisse kruidige dampen van de Salie Essentiële Olie zorgen voor verlichting als je last hebt van verstopte neusholtes en verzachten de luchtwegen. Ook zit het boordevol antioxidanten en is het een natuurlijk anti-agingmiddel!

Vitaliteit
Zoals de naam van Salie: 'redder' al verklapt, zorgt de Salie Essentiële Olie dat je een energieboost krijgt als je deze nodig hebt. Het maakt je scherper en zorgt voor een echte 'opkikker'.

Waar kun je het voor gebruiken?

Verdampen
Als je vermoeid bent of last hebt van verstopte neusholtes bijvoorbeeld, dan kun je Salie Essentiële Olie verdampen. Het zorgt voor verlichting en geeft je een energieboost! Ben jij hier aan toe? Voeg dan maximaal 2 druppels toe aan je diffuser of een warm bad en laat de fris geurende dampen hun werk doen. Inhaleer rustig..
Verdund op de huid aanbrengen
Salie Essentiële Olie is een natuurlijk anti-agemiddel. Het zit vol antioxidanten die de huid verstevigen en de stofwisseling bevorderen.Doe 10 druppels Salie Essentiële Olie in een glas met afgekoeld, gekookt water. Spoel hiermee de huid of dep het mengsel met een wattenschijfje op de huid.

Wat is er uniek aan deze Salie Essentiële Olie?
Zowel de steel als de mooie paarse bloemen worden gebruikt voor het verkrijgen van de olie via stoomdistillatie. Salie Essentiële Olie is een echte redder in 'ademnood'. Het zorgt voor verlichting bij het ademen en een opkikker als je deze goed kunt gebruiken.

Prijs: 8.99 (klik hier voor meer informatie)