Chiazaadolie (Biologisch & Koudgeperst) 30 ml | Natural Heroes | 8720813774128

Wat is Chiazaad Olie?

Deze biologische olie wordt gewonnen uit de welbekende zaden van de Chiaplant. De zaden zijn op de dag van vandaag zeer populair als superfood, maar ook in olie vorm hebben deze bijzondere zaden veel te bieden. Deze rijke olie met een prachtige gouden kleur bevat namelijk ontzettend veel omga-3 vetzuren die bijzonder goed zijn voor ons lichaam.
Waar kun je het voor gebruiken?

Huidverzorging

Vanwege de hoge concentratie aan krachtige antioxidanten en vetzuren is Chiazaad olie de ideale olie om beginnende tekenen huidveroudering tegen te gaan. Bovendien hydrateert Chiazaad tot diep in de huid waardoor het perfect is om te gebruiken als je last hebt van een droge of zonverbrande huid (of lippen).
Zo gebruik je het: breng (dagelijks) na het reinigen een paar druppels olie aan op je gezicht en masseer het in. Je hebt maar een paar druppels nodig voor je hele gezicht, hals en decolleté. Je kunt de olie ook als massage olie gebruiken.

Haarverzorging

Chiazaad olie is ook rijk aan proteïne en zink. Dit zijn twee mineralen die erg belangrijk zijn voor gezond haar. Chiazaad ondersteund de productie van nieuwe haarcellen waardoor zelfs dof haar een echte boost krijgt. Deze olie is in staat je hoofdhuid, droog haar en gespleten haarpunten tot diep in de wortel te voeden.
Zo gebruik je het: breng een beetje olie aan op de handen en verdeel het door licht vochtig haar en op hoofdhuid. Laat de olie een paar uur inwerken en was het haar vervolgens met de gebruikelijke shampoo. Je kunt de olie meerdere keren per week in het haar aanbrengen.
Wat is uniek aan deze Chiazaad Olie
Onze koudgeperste Chiazaad olie is onmisbaar in je dagelijkse beauty routine. Doordat er geen hoge temperaturen worden gebruikt tijdens het persen van de zaden blijven alle waardevolle eigenschappen intact. Dit betekend dat deze biologische olie een extra effectieve werking heeft in vergelijking met oliën die niet koudgeperst zijn.
Al onze producten worden milieuvriendelijk verpakt en verzonden. Onze Chiazaad olie is duurzaam in glas verpakt en kun je prima recyclen.

Prijs: 5.99 (klik hier voor meer informatie)