Bentoniet Klei (Cosmetic Grade) 200 gram | Natural Heroes | 8720813770809

Deze fluweelzachte superheld helpt je huid te zuiveren! Je eigen wellnessritueel is natuurlijk niet compleet zonder een verzorgend kleimasker. Met deze bijzondere Bentoniet Klei haal je een superheld in huis die zijdezacht is voor jouw huid en haar. Maskers en pakkingen van Bentoniet Klei worden niet voor niets veelvuldig gebruikt om de huid te zuiveren. Hierdoor is het een doeltreffend middel om je huid te ondersteunen.
Waarom is Bentoniet Klei zo goed voor je?
Het is niet voor niets dat Bentoniet Klei al duizenden jaren gebruikt wordt. Bentoniet Klei wordt ook wel Montmorillonite genoemd en is één van de meest effectieve kleisoorten.Wanneer Bentoniet Klei in aanraking komt met een vloeistof, verandert er iets in de samenstelling van de klei. Hierdoor ontstaat het vermogen de huid te zuiveren. Bentoniet Klei is dan ook een ware superheld en is onmisbaar als je je huid doeltreffend wilt reinigen.
Gebruik
Deze bentoniet Klei is geschikt voor uitwendig gebruik. Het is bovendien ook nog eens heel eenvoudig te gebruiken en doordat het zoveel goede eigenschappen heeft, wil je Bentoniet Klei eigenlijk altijd in je badkamerkastje hebben staan.Wil je je huid verzorgen en zuiveren, dan kun je bijvoorbeeld een pakking of een gezichtsmasker ervan maken. Meng voor een gezichtsmasker ongeveer 1 eetlepel van de Bentoniet klei met 3 eetlepels water of bijvoorbeeld Appelazijn. Ook een heerlijk ontspannend bad heb je er in een handomdraai mee gemaakt.Tip: laat Bentoniet Klei niet in contact komen met metalen, omdat hierdoor de effectiviteit van de klei aanzienlijk vermindert.
100% natuurlijk
De Bentoniet Klei van Natural Heroes is grijs tot crèmewit van kleur – de kleur die Bentoniet Klei van goede kwaliteit moet hebben. Zodra je de verpakking openmaakt, zal je verrast zijn door de fijne en fluweelachtige textuur van de klei. Een bijkomend voordeel is dat het geurloos is en geen vlekken achterlaat.Uiteraard is de Bentoniet Klei van Natural Heroes 100% natuurlijk en vrij van toegevoegde geur-, kleur- en conserveermiddelen.
Op zoek naar Food Grade Bentoniet Klei voor inwendig gebruik? Die kun je hier vinden!Volg onze blog voor leuke tips over Bentoniet Klei en onze andere 100% natuurlijke verzorgingsproducten.

Prijs: 9.99 (klik hier voor meer informatie)