Koffie CO2 Extract (Biologisch) 10 ml | Natural Heroes | 8720813778577

Wat is Koffie CO2 Extract? (Biologisch)

Koffie CO2 Extract is een warme, opwekkende olie waarmee je jouw DIY verzorgingsproducten een levendig koffiearoma geeft.
Koffie CO2 Extract wordt verkregen door middel van CO2 extractie van geroosterde koffiebonen (Coffea Arabica). Het resultaat is een sterk geconcentreerde olie, die ruikt naar een kopje vers gezette espresso.
Voordelen
Opwekkend
De geur van Koffie CO2 Extract maakt je wakker en enthousiast. Het aroma geeft je frisse energie om van start te gaan met de dag of nog net dat uurtje langer door te werken.
Verwerkt in een basisolie zoals Gefractioneerde Kokosolie kan de geur je in een vurige romantische stemming brengen, zeker in combinatie met een druppeltje Kardemom Essentiële Olie en een beetje Bloemenhoning.
Motiverend
Ben je moe, overprikkeld of heb je gewoon nergens zin in? De geur van Koffie CO2 extract brengt je geest tot rust en creëert enthousiasme, waardoor je vanuit een rustige mindset weer zin krijgt om iets te gaan doen.
Bron van antioxidanten
Verwerkt in huidverzorgingsproducten heeft Koffie CO2 Extract beschermende eigenschappen, dankzij de grote hoeveelheid antioxidanten in het extract. Antioxidanten beschermen de huid en vertragen het huidverouderingsproces.
Hoe gebruik je het?
In DIY verzorgingsproducten
Koffie CO2 Extract is ideaal om je DIY verzorgingsproducten een verwarmende, enthousiasmerende geur te geven. Het extract mengt goed met producten op oliebasis en is deels oplosbaar in alcohol. Gebruik niet meer dan 1 à 2 druppels van het extract per 10 ml van je product.
In je aroma diffuser
Met een paar druppels Koffie CO2 Extract in je aromaverdamper, is dat kopje koffie in de ochtend niet eens meer nodig, zo opwekkend is de geur van dit extract!
Wat is er zo bijzonder aan?
Door middel van CO2 extractie worden de bestanddelen die zorgen voor de heerlijke geur van koffie behouden. Dit zorgt ervoor dat de geur van dit Koffie CO2 Extract getrouw is aan de geur van een kopje espresso. Een heerlijk aroma om toe te voegen aan DIY verzorgingsproducten, zoals parfum, scrubs en lichaamsolie.

Prijs: 18.99 (klik hier voor meer informatie)