Tandpasta Tabletten – Happy Tabs Fresh Mint (Met Fluoride) – Navulling | Happy Tabs | 8719326648521

Wat zijn Tandpastatabletten?
Inhoud: 80 stuksHappy Tabs Tandpastatabletten zijn vrij van ingrediënten die niet goed zijn voor ons lichaam en het milieu. Zo bevatten de tabletten geen SLS (Sodium laureth sulfate), is de verpakking plasticvrij en is de tandpasta natuurlijk gezoet met xylitol. Deze Actieve Kool met Pepermunt variant is bovendien vrij van fluoride.
Welke ingrediënten deze tandpastatabletten dan wél bevatten? Een kleine greep: xylitol, dicalcium phosphate, natriumwaterstofcarbonaat, wijnsteen, kaolin klei, sodium lauryl sulfo acetaat (dit is geen SLS, maar een schuimmiddel gemaakt van kokosnoot) en natuurlijk pepermuntaroma.
Voordelen
Plasticvrij
De Tandpastatabletten van Happy Tabs zijn verpakt in glazen potjes, die een stuk vriendelijker zijn voor het milieu dan de gebruikelijke plastic tubes. Potje leeg? Gebruik het om zelfgemaakte verzorgingsproducten en cosmetica in te bewaren.
100% natuurlijk
De ingrediënten in de van deze Tandpastatabletten zijn stuk voor stuk natuurlijk en veganistisch, maar beschermen jouw tanden nog steeds optimaal tegen tandplak en gaatjes.
Vrij van fluoride
Afhankelijk van de variant: vrij van fluoride.  Happy Tabs bevat actieve kool, die de tanden natuurlijk wit houdt.
In je handbagage
Doordat de tabletten niet vloeibaar zijn, kunnen ze gewoon meer door de douane op het vliegveld. Geen plastic zakje nodig!
Hoe gebruik je het?
Zet een tablet tussen je tanden en bijt er een paar keer goed op. Maak je tandenborstel nat en poets zoals je dat altijd doet. Je zult merken dat de pasta lekker schuimt en na het poetsen geniet je van schone tanden en een frisse adem!
Wat is er zo bijzonder aan de Tandpastatabletten van Happy Tabs?
De ingrediënten van de tandpastatabletten zijn honderd procent natuurlijk, veganistisch én niet getest op dieren. De verpakking is vrij van plastic en het lezen van labels is niet langer nodig: je kunt er op vertrouwen dat Happy Tabs ingrediënten gebruikt die vriendelijke zijn voor mond, lichaam en milieu.
Ook leuk om te weten: Happy Tabs doneert 5% van de winst aan The Ocean Cleanup en The Healthy Teeth Foundation. Dit zijn twee Nederlandse stichtingen die streven naar een betere, mooiere en schonere wereld.

Prijs: 13.99 (klik hier voor meer informatie)