Pompoenzaadolie (Biologisch & Koudgeperst) 300 ml | Natural Heroes | 8720813774647

Waarom is Pompoenzaadolie zo goed?
Pompoenzaadolie bevat ontzettend veel vetzuren zoals Palmitinezuur, Stearinezuur, Oliezuur en Linolzuur. Deze vetzuren voeden de huid intens en daarom werkt deze olie uitstekend tegen een droge huid. Pompoenzaad Olie bevat ook bijzonder veel antioxidanten die de huid elastisch maken en helpen bij het verminderen van huidveroudering.

Hoe wordt Pompoenzaadolie gemaakt?
Pompoenzaad Olie wordt gewonnen uit de kleine witte zaadjes van een pompoen. Er bestaan twee soorten pompoenen waaruit de olie wordt gekregen: de Cucurbita pepo en de Cucurbita maxima. In één pompoen zitten ongeveer vijfhonderd kleine zaadjes die koudgeperst worden tot olie. Bij een koude persing worden er geen hoge temperaturen gebruikt waardoor alle waardevolle eigenschappen van de zaden gekoesterd blijven.
Zo gebruik je het:
Pompoenzaad Olie breng je aan op een gereinigde huid. Breng bijvoorbeeld een paar druppeltjes aan op je gezicht of je lichaam. Pompoenzaad Olie kun je ook op je hoofdhuid masseren om je haar te verzorgen. Laat het minimaal een half uur intrekken en was de olie er vervolgens grondig uit met shampoo.

Prijs: 10.99 (klik hier voor meer informatie)