Patchouli Etherische Olie 10 ml | Natural Heroes | 8720813773534

Patchouli – de natuurlijke oplossing voor huidverjonging
Patchouli olie werd in de hippietijd veelvuldig als parfum gebruikt en dat is niet zonder reden: de krachtige zoet-kruidige geur is erg verleidelijk en daarom ideaal als luchtverfrisser of toevoeging aan een shampoo of crème. Naast het heerlijke aroma van de olie bezit deze ook fantastische eigenschappen, die helpen bij het soepel en veerkrachtig houden van huid en haar.
De patchouli essentiële olie is als een goede wijn: de kwaliteit wordt beter naarmate hij ouder wordt. Door de jaren heen wordt de olie stroperiger, krachtiger en geuriger – helemaal geen slecht idee om een potje in de kast te bewaren dus.
Gebruik
Verdun essentiële olie bij gebruik op je huid altijd in een draagolie of butter, zoals amandel of jojoba olie, en gebruik niet meer dan 1 (1ml essentiële olie per 100ml draagolie). Breng de olie (verdund) aan waar nodig op een gereinigde huid. Je kunt ook enkele druppeltjes patchouli essentiële olie in je shampoo doen. In plaats van wasverzachter kun je een scheutje azijn en enkele druppels patchouli olie gebruiken – dit maakt je was heerlijk zacht en houdt motten uit de kledingkast.
Gebruik deze olie in een olielampje/diffuser of een geurblokje om een heerlijke geur te verspreiden. Om de essentiële olie in bad te gebruiken (en dat is héél fijn) meng je enkele druppels patchouli olie met een neutrale badgel of badolie.

Prijs: 7.99 (klik hier voor meer informatie)