Passievruchtzaad Olie (Biologisch & Koudgeperst) 300 ml | Natural Heroes | 8720813778041

Wat is Passievruchtzaad Olie (Biologisch & Koudgeperst)?
Passievruchtzaad Olie (ook wel Maracuja Olie of Passiflora edulis seed oil genoemd) staat bekend om zijn voedende eigenschappen voor haar, huid en nagels. De olie is geschikt voor alle huidtypen, van droog tot vet en van jong tot rijp.
De Passievruchtzaad Olie die wij verkopen is biologisch en wordt koudgeperst van de zaadjes van de passievrucht. De olie heeft een lichtfruitige geur en is geel van kleur.
Voordelen
Vochtinbrengend
Passievruchtzaad Olie heeft een dunne, lichte structuur die snel en diep in de huid trekt. De olie is heilzaam voor de droge huid en laat geen vet laagje achter, waardoor de olie ook geschikt is voor de vette huid die snel last heeft van puistjes.
Voedend voor huid, haar en nagels
Passievruchtzaad Olie is rijk aan essentiële vetzuren, antioxidanten, vitamine A en C, mineralen (koper, magnesium, fosfor en calcium) en carotenoïden. Dat maakt de olie enorm voedend voor de droge en rijpe huid en de huid die snel last heeft van puistjes door een tekort aan voedingsstoffen.
Ook je haar geniet van de voedende eigenschappen van Passievruchtzaad Olie: de olie ondersteunt een gezonde haargroei en een levendige glans.
Verjongend & verkwikkend
De rijkdom aan vitamine A en essentiële vetzuren zoals linoolzuur, houden de huid glad en zacht en kan de zichtbaarheid van fijne lijntjes helpen verminderen. Het antioxidant lycopeen werkt samen met vitamine C om de aanmaak van collageen in de huid te ondersteunen, zodat de huid een jonge en gezonde uitstraling behoudt.
Hoe gebruik je het?
Voeg toe aan je favoriete producten
Voeg een paar druppeltjes toe aan je favoriete moisturizer, gezichtsolie of haarolie en geniet van de vochtinbrengende en verkwikkende eigenschappen van deze prachtige olie.
Gebruik als haarolie
Of verwarm een paar druppeltjes van de olie in je hand en breng aan op schoon en droog haar. Begin bij de puntjes en werk zo naar de hoofdhuid.
Als ingrediënt in DIY verzorgingsproducten
Passievruchtzaad Olie is een prachtige ingrediënt voor voedende en vochtinbrengende verzorgingsproducten, zoals gezichtscrème, lippenbalsem en lichaamsolie. De olie trekt diep in de huid zonder een vet laagje achter te laten. Het is ook een perfecte biologische vervanger voor Druivenpitolie.
Wat is er zo bijzonder aan?
Passievruchtzaad Olie heeft een lichte textuur die snel en diep intrekt in de huid. De olie laat geen vet laagje achter en is geschikt voor alle huidtypen. Verwerk de olie in gezichtsproducten, of geef je haar een boost door wat druppeltjes van de olie in je haardos te masseren.

Prijs: 19.49 (klik hier voor meer informatie)