Hinoki Etherische Olie 10 ml | Natural Heroes | 8720813779642

Wat is Hinoki Essentiële Olie?
Hinoki Essentiële Olie heeft een hout- en balsemachtig aroma dat zorgt voor diepe ontspanning. Een heerlijke olie om weer mee tot rust te komen en je huis om te toveren tot een zen tempel.
Deze essentiële olie wordt stoomgedestilleerd van het hout van de Hinoki boom (Hinoki Chamaecyparis), ook wel de Japanse Cypres genoemd.
Voordelen
Diepe ontspanning
De bosachtige geur van Hinoki Essentiële Olie kalmeert meteen en geeft rust. Verdamp de olie in een aroma diffuser na het werk om weer terug bij jezelf te komen en spanning los te laten. Wanneer je Hinoki verwerkt in een massageolie bevordert de olie de doorbloeding, waardoor je spieren nóg dieper kunnen ontspannen. Heilzaam na een vermoeiende dag.
Luxe aroma

De zachte geur van deze essentiële olie is een prachtige toevoeging aan DIY verzorgingsproducten of parfums. Met dit heerlijke aroma voelen je zelfgemaakte producten luxe aan en geef je jezelf een heuse spa ervaring.
Hoe gebruik je het?
Verdamp 3 à 4 druppels Hinoki Essentiële Olie in een aroma diffuser of verwerk in DIY verzorgingsproducten. Altijd verdunnen met een basisolie bij gebruik op de huid.
Zen diffuser blend
Combineer 2 druppels Mandarijn Essentiële Olie, 2 druppels Hinoki Essentiële Olie en 2 druppels Siberische Zilverspar Essentiële Olie in een verdamper en transformeer je huis tot een ware zen tempel.
Meditatie diffuser blend
Combineer 2 druppels Hinoki Essentiële Olie, 2 druppels Frankincense Essentiële Olie en 2 druppels Cederhout Essentiële Olie in een diffuser tijdens het mediteren en geniet van een diepe ontspanning.
Wat is er zo bijzonder aan?
Hinoki hout is ontzettend sterk en rotbestendig. Een gebouw gemaakt van Hinoki hout kan met gemak meer dan 1000 jaar blijven staan. Geen wonder dus dat Japanse tempels en paleizen traditioneel werden gebouwd met Hinoki hout. Een voorbeeld is de pagode van de Horyuji Tempel, die rond 600 v. Chr. werd gebouwd en nog steeds staat.

Prijs: 49.49 (klik hier voor meer informatie)