Franse Groene Klei Poeder 200 gram | Natural Heroes | 8720813770410

Waan je in een spa met groene klei
Franse Groene klei wordt gezien als de 'koningin der klei' omdat het de hoogste concentratie montmorilloniet bevat; een zeer puur en heilzaam mineraal. De naam stamt af van een frans dorpje genaamd: Montmorillon in Frankrijk. Montmorilloniet helpt sterk je huid te ondersteunen en is ook erg effectief bij een vette huid en puistjes. Franse Groene klei absorbeert overtollig talg en vuil terwijl het je poriën reinigt en verfijnt, waardoor je gezicht heerlijk fris en schoon aan zal voelen.
De mineralen en spoorelementen in groene klei zuiveren en voeden je huid ook intensief, waardoor ieder huidtype baat heeft bij groene klei.
Verwen jezelf met een masker van groene klei en waan je in een spa!
Hoe je groene klei poeder gebruikt
Doe een paar eetlepels klei in een glazen of stenen kommetje en voeg langzaam beetjes water of hydrosol toe en roer (met een houten of plastic lepel, geen metaal!) tot er een stevig maar smeerbaar mengsel ontstaat. Als het te dik is voeg je meer water toe, als het te dun is meer klei.
Breng het masker aan op je gezicht, laat 10 minuten inwerken en spoel vervolgens af met water. Laat de klei nooit helemaal droog worden, dan droogt het je huid te veel uit! Je kunt het masker natuurlijk ook op de rest van je lichaam aanbrengen. Gebruik simpelweg meer klei en volg verder dezelfde instructies. Geniet daarna van een heerlijk zachte huid!
Voor het beste resultaat gebruik je het masker minimaal 2x per week.

Prijs: 10.99 (klik hier voor meer informatie)