Eucalyptus Etherische Olie (Globulus) 10 ml | Natural Heroes | 8720813776269

Wat is Eucalyptus Globulus Essentiële Olie?
De frisse, levendige geur van Eucalyptus werkt verhelderend, vrolijkt je op en laat je weer vrijer ademen. Voeg een paar druppeltjes toe aan een warm bad of verdamp in je diffuser en je waan je in een heuse hammam!
Deze Eucalyptus Globulus essentiële olie wordt verkregen door stoomdestillatie van de bladeren en is één van de bekendste van de meer dan 900(!) verschillende soorten Eucalyptus.
Voordelen
Verhelderend
De heldere, frisse en ietwat scherpe geur van eucalyptus maakt je geest weer helder stimuleert je concentratie. Daarnaast maakt het zware emoties als verdriet en rouw nét ietsje lichter, waardoor ze makkelijker te dragen en verwerken zijn.
Vrijer ademen
De geur van eucalyptus helpt je weer vrijer te ademen en de luchtwegen te verzachten. Verdamp tijdens de kwetsbare wintermaanden dagelijks in je diffuser voor een doelmatige ademhaling.
Verkwikt het lichaam
Eucalyptus dringt door tot diep in het lichaam en is daarom hét ingrediënt voor jouw zelfgemaakte massageolie. Ook het verdampen van de olie in een diffuser kan het lichaam weer wakker maken. Koffie? Niet meer nodig!
In en rond het huis
Maak je weleens zelf schoonmaakmiddelen van natuurazijn of baking soda? Voeg er een paar druppeltjes Eucalyptus Essentiële Olie aan toe en je huis ruikt na het poetsen nog nét wat frisser!
Hoe gebruik je het?
Verwerk Eucalyptus Essentiële Olie in een DIY verzorgingsproduct of verdamp in de diffuser.
In je diffuser
Doe 3 druppels in je aroma diffuser om weer vrije te ademen en meer helderheid en concentratie te ervaren. Combineer eventueel met 3 druppels Rozemarijn Essentiële Olie en 3 druppels Pepermunt Essentiële Olie.
Wat is er zo bijzonder aan?
Over de hele wereld, van Afrika tot Australië en van Zuid-Amerika tot Europa, wordt Eucalyptus al sinds jaar en dag gebruikt voor het behandelen van allerlei kwaaltjes. Er bestaan meer dan 900 verschillende soorten Eucalyptus, waarvan er 500 essentiële oliën bij zich dragen. De Eucalyptus Globulus is de bekendste en meest gebruikte van het stel!
Let op: buiten bereik van kinderen houden. Zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je medicatie? Overleg voor gebruik altijd met uw dokter. Vermijd de ogen en andere gevoelige plekjes. Niet bedoeld om in te nemen. Alleen verdund op de huid gebruiken.

Prijs: 8.99 (klik hier voor meer informatie)