Zwarte Peper Etherische Olie 30 ml | Natural Heroes | 8720813776429

Wat is Zwarte Peper Essentiële Olie?
De verwarmende geur van zwarte peper geeft energie en stimuleert je concentratie. De geur brengt helderheid en helpt je weer vrijer te ademen. Verwerk in een massageolie om vermoeide spieren te verzachten en ontspannen.
Deze kruidige, ietwat fruitige essentiële olie wordt verkregen van de onrijpe peperbesjes (Piper Nigrum) die gekookt, gedroogd en gedestilleerd worden.
Voordelen
Verwarmd de spieren
De verwarmende eigenschappen van zwarte peper brengen een vermoeid lichaam heerlijk tot rust. Verwerk als ingrediënt in je favoriete massageolie of trakteer jezelf op een heerlijke voetmassage aan het einde van de dag!
Vrijer ademen
De geur van zwarte peper kan je helpen weer vrijer te ademen. Verdamp door de kamer gedurende de koude maanden en adem de hele winter vrij!
Helderheid en focus
Zwarte peper heeft een stimulerend aroma dat energie geeft en je helpt te focussen. In tegenstelling tot andere opwekkende aroma’s zoals dat van pepermunt, verfrist de geur niet maar verwarmt ‘ie juist, waardoor je innerlijke vuur wordt opgestookt en je als een speer door die berg (huis)werk heengaat!|
Hoe gebruik je het?
Verwerk in je favoriete DIY verzorgingsproduct, zoals een massageolie. Of verdamp 3 druppels in de diffuser.
Diffuser blend voor een vrije ademhaling

Combineer in je aroma diffuser 3 druppels Zwarte Peper Essentiële Olie, 3 druppels Tea Tree Olie en 3 druppels Citroen Essentiële Olie om een heldere sfeer te creëren en je vrijer te helpen ademen.
Wat is er zo bijzonder aan?
Peper is al eeuwenlang één van de meest verhandelde kruiden over de hele wereld. De peperplant groeit van nature in de tropen, met name in India, Indonesië, Vietnam en Madagascar. De plant kan wel tot drie meter hoog worden en heeft kleine witte bloemetjes. Peperkorrels zijn eigenlijk de bessen van de plant die eerst groen zijn en dan verkleuren naar oranje en rood. Nadat ze geplukt zijn worden ze in de zon gedroogd waardoor ze zwart kleuren.
Let op: buiten bereik van kinderen houden. Zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je medicatie? Overleg voor gebruik altijd met uw dokter. Vermijd de ogen en andere gevoelige plekjes. Niet bedoeld om in te nemen. Alleen verdund op de huid gebruiken.

Prijs: 11.99 (klik hier voor meer informatie)