Frankincense Serrata CO2 Extract 10 ml | Natural Heroes | 8720813779079

Wat is Frankincense Serrata CO2-se Extract?
Frankincense Serrata CO2-se Extract is een heerlijke olie om te verdampen tijdens je meditatie. Het aroma heeft een kalmerende, aardende werking die je terug bij jezelf brengt.
Frankincense Serrata (Boswellia Serrata) CO2-se Extract bevat meer werkzame stoffen dan Frankincense Essentiële Olie, waaronder Incensole en Serratol. Hierdoor is het aroma van dit CO2-se Extract sterker en natuurechter dan het aroma van de essentiële olie.
Voordelen
Meditatie, in het nu komen
Frankincense Serrata heeft een kalmerende, rustgevende werking op lichaam en geest. Het aroma brengt je terug in het nu, ontspant en geeft je de mogelijkheid diep te zakken in meditatie. Het is een heerlijke geur om te verdampen als je het moeilijk vindt om bij jezelf te blijven en te aarden, of als gedachten en zorgen even de overhand hebben genomen. Al sinds jaar en dag wordt Frankincense Serrata gebruikt in spirituele gebruiken, rituelen en ceremonies.
Bij het maken van diffuser blends en parfums
Frankincense Serrata CO2-se wordt veel gebruikt bij het maken van parfum en is een heerlijke olie om te verwerken in je DIY diffuser blend. De geur is licht bloemig, balsemachtig en kruidig met een ondertoon van hout, die de scherpe randjes van citrusgeuren verzacht. Verwerk dit CO2-se Extract in unisex geuren, aftershaves of verzorgingsproducten voor mensen die van een krachtig, masculien aroma houden.
Hoe gebruik je het?
Verdamp 3 druppels Frankincense Serrata CO2-se Extract in je diffuser of verwerk in DIY verzorgingsproducten. Gebruik het CO2-se Extract alleen verdund met een basisolie op de huid, of als ingrediënt in een verzorgingsproduct.
Meditatieve diffuser blend
Combineer 3 druppels Frankincense Serrata CO2-se Extract met 2 druppels Sandelhout Essentiële Olie en 1 druppel Patchouli Essentiële Olie in je aroma diffuser. Zoek een fijn plekje voor jezelf en bereid je voor op een rustgevende meditatie.
Wat is er zo bijzonder aan?
Frankincense werd tussen de 3de eeuw voor Chr. en de 2de eeuw na Chr. jarenlang vervoerd over de Wierookroute, die zich uitstrekte van Egypte naar India, Arabië en Somalië. In het Oude Egypte werd Frankincese gebruikt voor het balsemen van overledenen en om te communiceren met de goden.

Prijs: 24.99 (klik hier voor meer informatie)