Waterstofperoxide 3% (Food Grade) 100 ml | Natural Heroes | 8720813776900

Wat is Waterstofperoxide (3%)?
Waterstofperoxide (3%) is een verbinding van waterstof en zuurstof en wordt ook wel zuurstofwater (H2O2) genoemd. Het is een fantastisch natuurlijk middel om mee schoon te maken!
Waterstofperoxide als schoonmaakmiddel
Voeg een beetje Waterstofperoxide toe aan je sop om je huis nóg beter te reinigen!
Glanzende ruiten
Ga je de ramen wassen? Doe een beetje waterstofperoxide in je sop en laat je ramen glanzen als nooit tevoren!
Vlekken in de badkamer
Waterstofperoxide kan helpen schimmel tegen te gaan en te verwijderen. Spray wat waterstofperoxide op schimmelplekken in bijvoorbeeld je badkamer en je zult zien dat de schimmel vanzelf afneemt.
Giet ook eens half kopje Waterstofperoxide in het toilet en spoel een halfuurtje later door voor een extra schone wc.
Als vaatwasmiddel
Wist je dat je Waterstofperoxide ook kunt gebruiken in de vaatwasser? Giet 50 ml van het spul in het zeepvakje van je vaatwasser en je vaat komt er schoner uit dan ooit! Wanneer je waterstofperoxide mixt tot een pasta met wat Baking Soda, is het ook ideaal om je pannen en fornuis mee te ontvetten!
Vlekkenverwijderaar
Rode wijn geknoeid op je witte broek? Giet er een klein beetje waterstofperoxide op, laat even intrekken en schrob de vlek eruit. Daarna was je de broek in de wasmachine zoals je dat normaal zou doen. Ook chocolade-, bloed- en frisdrankvlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon!
Ook sneakers maak je weer stralend wit door 1 deel Baking Soda, ½ deel Waterstof peroxide en ½ deel warm water te mengen tot een pasta in een plastic of glazen kommetje. Let op! Gebruik geen metalen schaal omdat waterstof peroxide hier verkeerd op kan reageren. Breng deze pasta aan op een oude tandenborstel en schrob je sneakers. Gebruik een vochtige doek om het resterende vuil af te nemen.

Zo gebruik je het
Allesreiniger maken
Meng 500 ml water met 250 ml Waterstofperoxide en 60 ml citroensap. Giet in een sprayfles en poetsen maar!

Let op: er zijn verschillende soorten waterstofperoxide op de markt, de tekst op deze pagina gaat over 3% waterstofperoxide. Dit is de enige vloeistof die we in een plastic fles leveren. Het kan in combinatie met glas reageren (het glas kan brokkelig worden), waardoor we het in deze verpakking aanbieden.

Prijs: 3.99 (klik hier voor meer informatie)