Rozengeranium Etherische Olie 10 ml | Natural Heroes | 7440828683635

Rozengeranium – een hemels geurboeket
Rozengeranium is een prachtige bloem met een heerlijk rozige geur, wat deze essentiële olie ideaal maakt als ontspanner. De struik wordt ook wel citroengeranium genoemd omdat de bloemen zowel de zwoele geur van rozen hebben als het frisse van citroen. Dankzij die fantastische combinatie werkt de olie geruststellend én opwekkend, waardoor het een fijne geur is om in te ademen bij neerslachtigheid of angstklachten.
Rozengeranium olie heeft een huidherstellend effect en kan gebruikt worden om puistjes te verminderen en een onrustige huid te kalmeren. Daarnaast heeft rozengeranium een helend effect op littekens en lichte brandwonden. Als je snel een geïrriteerde huid krijgt van scheren of epileren dan heeft de rozengeranium essentiële olie een verzorgend effect en helpt deze de huid herstellen.
Gebruik
Verdun essentiële olie bij gebruik op je huid altijd in een draagolie of butter, zoals amandel of jojoba olie, en gebruik niet meer dan 1 – 2% (1 – 2ml essentiële olie per 100ml draagolie).
Breng de olie aan waar nodig op een gereinigde huid. Voor gebruik bij een vette hoofdhuid en haar (of gewoon omdat het heerlijk ruikt) kun je ook een paar druppeltjes rozengeranium essentiële olie in je shampoo doen.
Om de essentiële olie in te ademen of bij gebruik als luchtverfrissing gebruik je deze in een olielampje/diffuser of een geurblokje. Om de essentiële olie in bad te gebruiken meng je enkele druppels rozengeranium olie met een neutrale badgel of badolie.

Prijs: 13.99 (klik hier voor meer informatie)