Mondkapje, Herbruikbaar (Bio Katoen) Zwart | Tabitha Eve | 8720813779475

Over dit Herbruikbare Mondkapje
Dit uitwasbare mondkapje van Tabitha Eve met biologisch katoen is verkrijgbaar in drie vrolijke prints die je dag net wat kleurrijker maken. Het biologisch katoen zorgt ervoor dat het mondkapje vriendelijk is voor je huid en geschikt om langere tijd te dragen.
Voordelen
Uitwasbaar
Na ieder gebruik gooi je dit mondkapje eenvoudig in de was. Daarna laat je het drogen en gebruik je het de volgende dag gewoon weer. Een stuk duurzamer dan wegwerp mondkapjes dus! Het mondkapje is bovendien volledig plasticvrij en geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu.
Twee lagen stof
Dit mondkapje bestaat uit twee lagen stof waartussen je een filter kunt stoppen. Het filter zit er niet bij, maar je kunt een stukje biologisch keukenpapier gebruiken of het materiaal van een stofzuigerzak (kies voor een variant zonder glasvezel).
Zacht en comfortabel
De binnenste laag van het mondkapje is gemaakt van biologisch katoen, waardoor het lekker zacht en vriendelijk is voor je huid. Katoen kan tot 20% vocht opnemen zonder dat het nat aanvoelt op je huid, waardoor je dit mondkapje lange tijd prettig kunt dragen.
Hoe gebruik je het?
Dit mondkapje heeft twee lange elastieken die je om je hoofd doet, zodat het goed blijft zitten. Je kunt de elastieken ook doorknippen en knopen, zodat je twee lussen hebt voor om je oren.Was het mondkapje na ieder gebruik in de wasmachine. Je kunt het wassen op maximaal 95 graden Celsius. Het mondkapje kan niet in de droger.
Wat is er zo bijzonder aan?
Tabitha Eve doneert een deel van de opbrengst aan goede doelen rondom de LGBTQ+ community, NHS en Key Worker.

Prijs: 10.99 (klik hier voor meer informatie)