May Chang Etherische Olie 10 ml | Natural Heroes | 7440828741724

Wat is May Chang Essentiële Olie (Litsea Cubeba)?
May Chang Essentiële Olie heeft een heerlijk verfrissend citrusaroma en is een prachtig ingrediënt in DIY parfums en luchtverfrissers. De geur motiveert en geeft je de levenslust om je dromen te manifesteren.
May Chang staat ook wel bekend als Litsea Cubeba of Tropische Verbana. Het is een klein boompje dat voornamelijk in China voorkomt en waaraan kleine besjes groeien, waarvan May Chang Essentiële Olie wordt verkregen door middel van stoomdestillatie.
Voordelen
Voor een langdurige citrusgeur
May Chang heeft een frisse, citroenachtige geur die heerlijk is om te gebruiken in parfums, luchtverfrissers en diffuser blends. Het aroma van May Chang is intens en langdurig, waardoor deze essentiële olie ideaal is als je de citrusvleug in een geur wil verlengen.
Levenslust en manifestatie
De motiverende werking van May Chang Essentiële Olie geeft je de levenslust om dromen en ideeën tot werkelijkheid te brengen. Zeker als je je vaak geïnspireerd voelt maar niet in actie komt, geeft May Chang je het vertrouwen dat je je inspiratie mag volgen, ook al lijken je ideeën nog zo onlogisch. Het vrolijke aroma maakt positief en revitaliseert, zodat je niet te stoppen bent in het creëren van het leven van waar je van droomt.
Hoe gebruik je het?
Verdamp 3 druppels May Chang Essentiële Olie in je aroma diffuser of verwerk de olie als ingrediënt in verzorgingsproducten. Alleen verdund met een basisolie op de huid gebruiken.
Motiverende diffuser blend
Combineer 3 druppels May Chang Essentiële Olie met 3 druppels Pink Grapefruit Essentiële Olie en 3 druppels Mandarijn Essentiële Olie in je diffuser. Verdamp voor zo’n 30 tot 60 minuten terwijl je aan de slag gaat met het manifesteren van jouw dromen!
Wat is er zo bijzonder aan?
Het activerende aroma van May Chang geeft je net dat zetje dat je nodig hebt om je dromen tot leven te brengen. Combineer met een positieve affirmatie zoals: ‘ik heb wat nodig is om mijn dromen te verwerkelijken’ of ‘mijn angst mag er zijn terwijl ik achter mijn dromen aan ga’.

Prijs: 9.99 (klik hier voor meer informatie)