Cognac Etherische Olie 10 ml | Natural Heroes | 7440828741755

Wat is Cognac Essentiële Olie?
Cognac Essentiële Olie wordt sinds jaar en dag gebruikt als ingrediënt in luxe parfums. Het wrange, aardse aroma van de olie laat lichte, zoete geuren extra mooi uitkomen, zodat jij je eigen ‘high end’ parfum kunt maken.
De essentiële olie van Cognac (Vitis Vinifera) wordt stoom gedestilleerd van het droesem, of bezinksel dat achterblijft bij het maken van wijn. De olie is daarom een bijproduct van de wijnproduct en wordt ook wel ‘wijngistolie’ genoemd.
Voordelen
Laat lichte geuren beter uitkomen
Cognac is een prachtige basisgeur om te gebruiken bij het formuleren van parfums en diffuser blends. De geur is wrang, aards en fruitachtig en laat lichte, zoete geuren prachtig uitkomen. Ideaal als je een geur wilt creëren die zowel aards is als een lichtzoet aroma heeft.
Vermindert tekenen van huidveroudering
De samentrekkende werking van Cognac Essentiële Olie verstrakt de huid en maakt fijne lijntjes minder zichtbaar. Een fijne olie om te verwerken in gezichtsproducten voor de rijpe huid.
Geeft je haar weer volume
Cognac essentiële olie ondersteunt de bloedsomloop in de hoofdhuid, wat je haar nét die volumeboost kan geven die het nodig heeft. Voeg een druppeltje toe aan je shampoo en je geniet al van de effecten van deze heerlijke olie.
Hoe gebruik je het?
Verwerk Cognac Essentiële Olie in huid- of haarproducten, parfums en diffuser blends. Of voeg de olie toe aan andere verzorgingsproducten om de geur van deze producten extra kracht bij te zetten. Ook een mooie olie om te verwerken in DIY geurkaarsen.
Cognac diffuser blend
Combineer 2 druppels Cognac Essentiële Olie met 2 druppels Lavendel Essentiële Olie en 2 druppels Bergamot Essentiële Olie in de Aroma Diffuser voor een opwekkende, vrolijke geur in huis.
Wat is er zo bijzonder aan?
De unieke geur van Cognac Essentiële Olie kan alleen ontstaan wanneer de wijn wordt geproduceerd in een koperen destilleerapparaat. De oxidatie die door het koper wordt veroorzaakt zorgt voor de onvergelijkbare geur van cognac.

Prijs: 27.99 (klik hier voor meer informatie)