Cederhout Etherische Olie 30 ml | Natural Heroes | 7435119170109

Meer over cedarwood essentiële olie
Cedarwood (cederhout) essentiële olie wordt verkregen door stoomdestillatie van het hout van de ceder boom. De ceder groeit in koude klimaten en op hoge hoogten, zoals de Himalaya, waar onze cedarwood essentiële olie vandaan komt. Himalaya cedarwood essentiële olie is iets zoeter en heeft sterkere middelnoten dan Atlas cederwood essentiële olie.
Cedarwood essentiële olie heeft erg veel toepassingen en heeft een zuiverende werking, waardoor de olie een goede toevoeging is bij onzuiverheden. Cedarwood olie is specifiek goed inzetbaar bij een hoge talgproductie.
Ook voor gezonder haar is cedarwood onmisbaar. Het versterkt de haarzakjes en stimuleert de doorbloeding van je hoofdhuid, waardoor het inzetbaar is bij verminderde haargroei.
Gebruik
Verdun essentiële olie bij gebruik op je huid altijd in een draagolie, zoals amandel of jojoba olie, en gebruik niet meer dan 1 – 2% (1 – 2ml essentiële olie per 100ml draagolie).
Breng de olie aan waar nodig op een gereinigde huid. Voor gebruik op je hoofdhuid kun je ook een paar druppeltjes cedarwood essentiële olie in je shampoo of conditioner doen.
Om de essentiële olie in te ademen gebruik je het in een olielampje/diffuser of een geurblokje.

Prijs: 20.99 (klik hier voor meer informatie)