Bentoniet Klei (Food Grade) 200 gram | Natural Heroes | 8438471234013

Deze fluweelzachte superheld helpt je aan een stralende huid!Je eigen wellnessritueel is natuurlijk niet compleet zonder een verzorgend kleimasker. Met deze bijzondere Bentoniet Klei haal je een superheld in huis die zijdezacht is voor jouw huid en haren. Maskers en pakkingen van Bentoniet Klei worden niet voor niets veelvuldig gebruikt. Het een doeltreffend middel ter ondersteuning van je huid.

Waarom is Bentoniet Klei zo goed voor je?
Het is niet voor niets dat Bentoniet Klei al duizenden jaren gebruikt wordt. Bentoniet Klei wordt ook wel Montmorillonite genoemd en is één van de meest effectieve kleisoorten. Je kunt het zowel uitwendig gebruiken als innemen om optimaal te kunnen profiteren van de vele bijzondere eigenschappen.Wanneer Bentoniet Klei in aanraking komt met een vloeistof, verandert er iets in de samenstelling van de klei, waardoor het een sterk zuiverende werking op de huid krijgt.

Gebruik
Wil je je huid verzorgen en intens reinigen, dan kun je bijvoorbeeld een pakking of een gezichtsmasker ervan maken. Ook een heerlijk ontspannend bad heb je er in een handomdraai mee gemaakt.Je kunt Bentoniet Klei ook inwendig gebruiken. Je kunt iedere dag een theelepel Bentoniet Klei oplossen in een glas water en opdrinken.
Tip: laat Bentoniet Klei niet in contact komen met metalen, omdat hierdoor de effectiviteit van de klei aanzienlijk vermindert.
100% natuurlijk
De Bentoniet Klei van Natural Heroes is grijs tot crèmewit van kleur – de kleur die Bentoniet Klei van goede kwaliteit moet hebben. Zodra je de verpakking openmaakt, zal je verrast zijn door de fijne en fluweelachtige textuur van de klei. Een bijkomend voordeel is dat het geurloos is en geen vlekken achterlaat.Uiteraard is de Bentoniet Klei van Natural Heroes 100% natuurlijk en vrij van toegevoegde geur-, kleur- en conserveermiddelen.Volg onze blog voor leuke tips over Bentoniet Klei en onze andere 100% natuurlijke verzorgingsproducten.

Prijs: 9.99 (klik hier voor meer informatie)