Natuurlijke Conditioner (Rice Bran) – Mas Newen – 250ML 250 ml | Mas Newen | 8717953292612

Inhoud: 250ml
Een goede verzorging van het haar helpt je haar sterk en gezond te houden. Reden genoeg om je prachtige haren dus extra te verwennen met de volledig plantaardige Conditioner van Mas Newen.
Mas Newen producten zijn namelijk 100% natuurlijk, ook deze heerlijke Conditioner op basis van rijstzemelen. Rijstzemelen zijn de vliesjes die je overhoudt als van normale rijst witte rijst maakt. Het bevat ontzettend veel vezels en voedingsstoffen. Dit lekkere goedje wordt met veel aandacht gemaakt door een community in het oerwoud van Noord Thailand.

Alle natuurlijke ingrediënten in deze Conditioner ondergaan een fermentatieproces. Hierdoor worden alle krachtige eigenschappen van de gebruikte planten versterkt. Deze unieke eigenschappen zijn een enorme boost voor je haar. Omdat het geen chemicaliën bevat, kan het haar al deze krachtige stoffen goed opnemen waardoor het haar uitzonderlijk goed wordt gevoed.
Bovendien zorgt het fermentatieproces ervoor dat de producten langer houdbaar zijn. Deze Conditioner is daarom 12 maanden na opening houdbaar.

Mas Newen verpakt alle in 100% gerecycled plastic.

Prijs: 27.99 (klik hier voor meer informatie)