Natuurlijke Bodywash (Kaneel) – Mas Newen – 250ML 250 ml | Mas Newen | 8717953292629

Inhoud: 250 mlDe huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en krijgt in het dagelijks leven maar veel te verduren. Reden genoeg om je huid dus lekker te verwennen met de volledig plantaardige Bodywash van Mas Newen.
Mas Newen producten zijn namelijk 100% natuurlijk, ook deze heerlijke probiotische Bodywash met kaneelgeur. Dit lekkere goedje wordt met veel aandacht gemaakt door een community in het oerwoud van Noord Thailand. Na het gebruiken van deze voedende Bodywash zul je ruiken naar een buitengewoon lekker en vers gebakken appeltaartje uit de oven.

Alle natuurlijke ingrediënten in deze Bodywash ondergaan een fermentatieproces. Hierdoor worden alle krachtige eigenschappen van de gebruikte planten versterkt. Deze unieke eigenschappen zijn een enorme boost voor je huid. Doordat deze Bodywash geen chemicaliën bevat kan de huid al deze krachtige stoffen goed opnemen waardoor de huid uitzonderlijk goed wordt gevoed.
Bovendien zorgt het fermentatieproces ervoor dat de producten langer houdbaar zijn. Deze Bodywash is daarom 12 maanden na opening houdbaar.

Mas Newen verpakt alle in 100% gerecycled plastic.

Prijs: 27.99 (klik hier voor meer informatie)