Frankincense Etherische Olie (Carterii) 5 ml | Natural Heroes | 7440828736744

Wat is Frankincense (Carterii) Essentiële Olie?
Frankincense Carterii Essentiële Olie heeft een troostend en kalmerend aroma dat je ondersteunt in tijden van verdriet. De rustige sfeer die de olie creëert schept een fijne omgeving voor meditatie- en yogasessies. Verwerkt in verzorgingsproducten werkt de olie verkwikkend en verjongend.
De Frankincense Carterii (Boswellia Carterii) boom groeit van nature in Noord-Afrika. De bast van de boom is rijk aan hars, waar door middel van stoomdestillatie essentiële olie aan wordt onttrokken. Het aroma is balsemachtig, licht zoet en doet denken aan hout en citrus.
Voordelen
Verkwikt de rijpe huid
Frankincense Carterii Essentiële Olie maakt tekenen van huidveroudering minder zichtbaar en verkwikt de rijpe huid. Ook als je vaak donkere kringen onder je ogen hebt geeft Frankincense Carterii je weer een frisse uitstraling. Meng een druppel van de olie met je favoriete gezichtscrème of serum en laat deze heilzame olie haar werk doen.
Geeft troost in moeilijke tijden
De geur van Frankincense Carterii staat je bij in tijden van rouw en verdriet. Het aroma creëert een troostende, kalmerende sfeer waarin het veilig voelt je gevoelens te doorvoelen en je verdriet te uiten en een plekje te geven.
Voor een diepe meditatie
Frankincense Carterii is ook een prachtige olie om je meditatie nog verder te verdiepen. Zet voor je meditatie een intentie of stel een vraag en laat de olie je meenemen naar de rust en stilte waarin antwoorden naar je toe kunnen komen.
Hoe gebruik je het?
Verwerk Frankincense Carterii Essentiële Olie in DIY verzorgingsproducten voor de rijpe huid of verdamp de olie in een aromadiffuser.
In de aromadiffuser
Doe 3-4 druppels van de olie in je aromadiffuser en ervaar de kalmerende, troostende werking van Frankincense Carterii.
Of combineer 3 druppels Frankincense Carterii Essentiële Olie met 3 druppels Vetiver Essentiële Olie en 3 druppels Cederhout Essentiële Olie voor een extra diepe ontspanning voor het slapengaan.
In DIY verzorgingsproducten
Als je Frankincense Carterii Essentiële Olie in verzorgingsproducten wilt verwerken, wordt aanbevolen om 1-2% van de ingrediënten uit deze olie te laten bestaan. Dat betekent dat betekent ongeveer 1 druppel Frankincense voor iedere 5 ml van je product.
Wat is er zo bijzonder aan?
Frankincense wordt al eeuwenlang gebruikt in veel verschillende spirituele en medische stromingen. Zo is Frankincense één van de giften die de drie koningen meenamen voor het kindje Jezus in het Christendom. Frankincense wordt ook genoemd in de Papyrus Ebers, een van de belangrijkste papyrusrollen met medische informatie uit het Oude Egypte.

Prijs: 16.99 (klik hier voor meer informatie)