Zwarte Huishoudzeep (Olijfolie) – Marius Fabre 500 ml | Marius Fabre | 3298659558806

Wat is Zwarte Huishoudzeep?
Het familiebedrijf Marius Fabre levert al vier generaties en meer dan 110 jaar lang hoogwaardige zwarte olijfolie zepen van plantaardige oliën. In tegenstelling tot veel andere huishoudproducten bevat deze zeep geen geur- en kleurstoffen en geen toegevoegde producten die afgeleid zijn aardolie of dierlijke vetten. De zwarte zeep is biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk en is zowel binnen- als buitenshuis goed toepasbaar.
Waar kun je het voor gebruiken?

Vloeren en badkamers
Deze unieke zwarte zeep is onmisbaar om je huis op een milieuvriendelijke manier schoon te houden. Dankzij het hoge oliegehalte is de zwarte zeep in staat om intens te reinigen. Verder voedt en geeft het glans aan oppervlakten van terracotta, keramiek, laminaat, linoleum, marmer, natuursteen, graniet, marmer en parket. De bijzondere zwarte huishoudzeep is ook zeer geschikt om sanitair schoon te maken.
Zo gebruik je het: Voeg twee eetlepels Zwarte Huishoudzeep toe aan 5 liter heet water. Maak schoon. Naspoelen niet nodig.

Keuken
De zwarte zeep breekt vet af en weet als geen ander vetafzetting van fornuizen, ovens, aanrechtbladen, kookplaten, afzuigkappen en gootstenen te verwijderen. Ook voor de afwas is deze zeep een echte aanrader. Een ideale alleskunner in de keuken dus!
Zo gebruik je het: Doe een kleine beetje zwarte zeep op de spons, doekje of borstel en spoel na met warm water.

Ramen
Zwarte zeep maakt doffe glazen oppervlakten weer kristalhelder en is dus onmisbaar bij het schoonmaken van ramen.
Zo gebruik je het: Doe een theelepel zeep in 2 liter heet water. Maak de spons niet al te nat en poets de ramen schoon. Verwijder daarna het sop met behulp van een wisser en wrijf daarna het raam droog met behulp van een prop kranten of een microfibre doek. Naspoelen is niet nodig.

Kleding
Deze unieke zwarte zeep kan worden gebruikt als traditioneel wasmiddel en vlekkenverwijderaar. Het kan zelfs de meest hardnekkige vlekken vlekken doen verdwijnen.
Zo gebruik je het: Gebruik voor de wasmachine drie tot vier eetlepels vloeibare zeep. Als je vlekken wilt verwijderen kun je het beste voor het wassen pure zwarte zeep op de vlek aanbrengen en wrijven. Laat de zeep vijftien minuten intrekken en was het vervolgens op de gebruikelijke manier.

Auto's, fietsen en motoren
De zwarte zeep maakt auto's, fietsen, motoren en zelfs boten brandschoon en weet ze goed te polijsten. Zowel boten van hout als kunststof kun je hiermee op een veilige manier onderhouden. Ook het dashboard en kunststof oppervlakten aan de binnenkant van de auto kunnen effectief worden schoongemaakt met deze zeep.
Zo gebruik je het: Doe een beetje pure zwarte zeep op een spons, was en spoel na.

Waarom Zwarte Huishoudzeep van Marius Fabre?
Met de 100% natuurlijke Zwarte Huishoudzeep van Marius Fabre zeg je gemakkelijk gedag tegen alle chemische schoonmaakmiddelen. Deze plantaardige huishoudzeep is ecologisch verantwoord is zeer geschikt voor het schoonmaken van zowel binnen- als buitenshuis.
Al onze producten worden milieuvriendelijk verpakt en verzonden. De Zwarte Huishoudzeep van Marius Fabre is duurzaam verpakt en kun je prima recyclen.

Prijs: 12.99 (klik hier voor meer informatie)