Zoete Sinaasappel Etherische Olie 10 ml | Natural Heroes | 8720813772872

Meer over zoete sinaasappel essentiële olie
Zoete sinaasappel essentiële olie wordt verkregen door koude persing van de schil van sinaasappel. Hierin verschilt het van de meeste essentiële oliën, die doorgaans verkregen worden door middel van stoom destillatie.
De geur van deze essentiële olie kan helpen te ontspannen. Sinaasappel essentiële olie is dan ook een heerlijke toevoeging aan je body butter of massage olie. Omdat het de doorbloeding stimuleert zal je huid gaan stralen en draagt het bij aan een gevoel van ontspanning.
Tegelijkertijd helpt de olie je huid te voeden en werkt het zuiverend. Daarnaast helpt het de talgproductie te reguleren, en zul je als je een vette huid hebt bij regelmatig gebruik verbetering zien.
Gebruik
Verdun essentiële olie bij gebruik op je huid altijd in een draagolie of butter, zoals jojoba olie of shea butter, en gebruik niet meer dan 1 – 2 % (1 – 2 ml essentiële olie per 100 ml draagolie).
Breng de olie aan waar nodig op een gereinigde huid. Voor gebruik op je hoofdhuid en haar kun je ook een paar druppeltjes van de sinaasappel essentiële olie in je shampoo of conditioner doen.
Om de sinaasappel essentiële olie te inhaleren of als aroma in huis gebruik je het in een olielampje, diffuser of op een geurblokje.

Prijs: 8.99 (klik hier voor meer informatie)