Zeewier Poeder 250 gram | Natural Heroes | 7440828720774

Wat is Zeewier Poeder?
Dit fantastische zeewierpoeder wordt gemaakt van de bruine kelp soort ascophyllum nodosum, een soort die barst van de vitaminen, mineralen en antioxidanten. Verwerk zeewierpoeder in je gezichtsproducten of smoothie om jezelf een boost te geven, of meng wat door het water voor je planten, want ook die genieten van zeewier!
Voordelen
Vitamineboost
Vind je het moeilijk om genoeg nutriënten binnen te krijgen? Dan kan zeewierpoeder een uitkomst zijn! Dit poeder van ascophyllum nodosum bevat meer dan 50 verschillende soorten mineralen, zoals jodium, calcium, kalium, ijzer en magnesium. Daarnaast barst het van de vitamines, waaronder B12, C, B1, B2, B3, B6, E, H en K3.
Voor de huid
Zeewier helpt je huid te beschermen tegen vrije radicalen, waardoor zeewierpoeder je kan helpen het verouderingsproces van de huid te vertragen. Zo wordt de kans op rimpels en verkleuringen kleiner. Bovendien stimuleren de aminozuren in zeewier de aanmaak van elastine en collageen in de huid, stofjes die ervoor zorgen dat je huid stevig, glad en elastisch blijft!
Voor je planten
Behalve voor jou, is zeewierpoeder ook heel goed voor je planten! Zeewier stimuleert de groei en bloei van je plant en maakt hem bestendiger tegen ziekte en vrieskou. Kortom: zeewier bevordert het immuunsysteem van je plant. Dus vergeet niet om wat zeewierpoeder door je water te mixen als je je plantjes gaat water geven.
Hoe gebruik je het?
Voeg Zeewierpoeder toe aan je favoriete DIY recepten, zoals een kleimasker. Of meng het door je smoothie voor een heerlijke healthy boost.
Wat is er zo bijzonder aan Zeewier Poeder?
Wist je dat er meer dan 30 verschillende soorten kelp bestaan? Kelp groeit in koud water in oceanen over de hele wereld. Er wordt zelfs gezegd dat kelp en andere soorten zeewier de voeding van de toekomst is en hét antwoord op het voedseltekort.

Houbaarheid: 12 maanden

Prijs: 9.99 (klik hier voor meer informatie)