Zeepvlokken (Natuurlijk Wasmiddel) – Marius Fabre (Palmolie-vrij) 750 gram | Marius Fabre | 3298651716808

Wat zijn Zeepvlokken?
Inhoud: 750 gramZeepvlokken worden al eeuwenlang gebruikt voor het wassen van kleding. Deze natuurlijke vlokken zijn volgens het traditionele recept gemaakt van de welbekende Marseille Zeep. Dit is een traditionele Franse zeep uit de zeventiende eeuw. Marius Fabre hanteert een authentiek traditioneel productieproces van minimaal tien dagen om de zeep te maken. Dit bijzondere en milieuvriendelijke proces is al sinds 1688 bijna niet veranderd.
Vroeger werden de vlokken gebruikt voor de handwas, maar tegenwoordig kun je deze natuurlijke vlokken ook in de wasmachine doen. Deze witte zeepvlokken zijn geschikt voor alle textielsoorten en geven je kleren een heerlijke zachtheid en frisheid. Met name voor fijne en delicate was zoals babykleertjes, wol zijde en kant zijn de vlokken geschikt.
De 100% natuurlijke zeepvlokken van Marius Fabre zijn gemaakt van plantaardige oliën en zijn volledig biologisch afbreekbaar. De vlokken bevatten geen dierlijke vetten, geurstoffen, conserveermiddelen, parabenen of andere toevoegingen. Dit maakt de bijzondere zeepvlokken geschikt voor de gevoelige huid.
Waar kun je het voor gebruiken?

Handwas
Los een handvol zeepvlokken in 2 liter heet water. Was en spoel grondig. Gebruik koud water voor het wassen van wol en zijde.

Machinewas
Los 20 tot 30 gram (ongeveer een handvol) zeepvlokken op in één liter heet water (begin met 200 ml en voeg steeds meer heet water bij tot je op één liter zit). Schenk de zeepoplossing over naar een lege fles. Een oude gereinigde fles vloeibaar wasmiddel is prima. Schud de fles voor gebruik en giet 50 tot 100 ml voor een volle wasmachine. Het is mogelijk de zeepoplossing voor langere tijd te bewaren.

Waarom Natuurlijke Zeepvlokken van Marius Fabre?
Met de 100% natuurlijke Zeepvlokken van Marius Fabre zeg je gemakkelijk vaarwel tegen alle chemische wasmiddelen. Dit plantaardig wasmiddel is ecologisch verantwoord is zeer geschikt voor de gevoelige huid. De Zeepvlokken zijn erg zuinig in gebruik en lang houdbaar waardoor je op een spaarzame en natuurlijke manier je kleding kunt wassen.
Al onze producten worden milieuvriendelijk verpakt en verzonden. Deze Zeepvlokken zijn verpakt in karton en kun je dus prima recyclen!

Prijs: 19.99 (klik hier voor meer informatie)