Zeepbakje RVS Default Title | Natural Heroes | 3593290021628

Over dit Zeepbakje van RVS
Dit RVS Zeepbakje is ideaal voor het bewaren van je favoriete Aleppo Zeep, African Black Soap, zelfgemaakte shampoo bars en andere verpakkingsvrije verzorgingsproducten.
Voordelen
Je zeep blijft droog als je hem niet gebruikt
Dankzij de ribbels op de bodem van het bakje droogt je zeep na gebruik goed op. Het water glijdt van de zeep af en komt in het bakje terecht, terwijl de zeep op de ribbels ligt te drogen. Zo smelt je zeep niet helemaal weg na ieder gebruik, behoudt hij zijn vorm en heb je er langer plezier van.
Praktisch en strak design
Dit roestvrijstalen bakje zet je met een gerust hart in de douche of op een andere plek in de badkamer, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het gaat roesten. Het zeepbakje past goed in een badkamer met een modern interieur, is groot genoeg voor de meeste zeepblokken en wel zo compact dat je hem makkelijk kwijt kunt in je douche of badkamer. De afgeronde hoeken zorgen ervoor dat je het bakje makkelijk kunt schoonmaken.
Hoe gebruik je het?
Zet het bakje naast de gootsteen of in de douche en gebruik het om je zeep of shampoo bar in te bewaren. Spoel hem iedere week even schoon zodat je de bodem vrijhoudt van overtollige zeepresten. Het bakje kan ook in de vaatwasser.
Wat is er zo bijzonder aan?
De verpakkingsvrije of zero waste badkamer wordt steeds populairder, wat zeepblokken en shampoo bars onmisbare verzorgingsproducten maakt. Maar om lang plezier te hebben van je zeep, is het belangrijk hem altijd netjes in een zeepbakje te leggen, zodat hij goed opdroogt en langer meegaat.

Afmetingen
10×2,5xh12.9 cm

Prijs: 7.99 (klik hier voor meer informatie)