Wintergroen Etherische Olie 30 ml | Natural Heroes | 7440828715732

Wat is Wintergroen Essentiële Olie?
De tegelijkertijd frisse en verwarmende geur van Wintergroen stimuleert, ontspant en wakkert je innerlijke vuur weer aan. Gebruik een druppeltje of twee in een warm bad of verwerk in een massageolie.
Wintergroen (Gaultheria Procumbens) komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika en heeft dikke, lederachtige bladeren met witte bloemetjes. De bladeren worden gedestilleerd om deze heerlijke essentiële olie te maken.
Voordelen
Verlicht vermoeide spieren
Wintergroen Essentiële Olie is een echte must have voor iedere sportieveling of yogi. Doe een druppeltje in het flesje van je favoriete draagolie (zoals Jojoba Olie of Gefractioneerde Kokosolie) en masseer in je spieren na elke work-out. Je lichaam zal een stuk ontspannener aanvoelen en lekker soepel blijven.
Geeft hernieuwde energie
De geur van Wintergroen geeft het gevoel van een winterse wandeling door de sneeuw. De geur is verfrissend, verhelderend en hernieuwd je energie. Kortom: een echte opkikker voor lichaam en geest!
Hoe gebruik je het?
Wintergroen is een enorm krachtige essentiële olie en het is daarom extra belangrijk dat je hem goed verdund gebruikt. De hoeveelheid Wintergroen Essentiële Olie in je product mag niet meer dan 0.06% zijn.
Let op: de maximale doseringen in producten van Wintergroen etherische olie zijn aangescherpt per 17-12-2022:
Maximale doseringen voor gebruik op/in het:
0.06% – huid (in crèmes en afwasbare producten)0.002% – huid rondom de ogen 0.009% – haar (m.u.v. afwasbare producten) 0.03% – lippen
In een warm bad
Laat de badkuip vollopen met warm water en meng 1 à 2 druppels Wintergroen Essentiële Olie toe met 1 eetlepel Jojoba Olie. Voeg toe aan je bad. Dit lijkt weinig, maar door de krachtige werking van deze olie is dit meer dan genoeg, geniet!
In de diffuser
Combineer in je aroma diffuser 1 druppel Wintergroen Essentiële, 2 druppels Pepermunt Essentiële Olie en 3 druppels Pink Grapefruit Essentiële Olie voor een heldere, verfrissende sfeer in huis.
Wat is er zo bijzonder aan?
Wintergroen heeft haar typische geur te danken aan methyl salicylate, een stofje dat pas ontstaat zodra de stugge bladeren te weken worden gelegd in warm water. Het is ditzelfde stofje dat ook Berk Essentiële Olie de kenmerkende, heilzame geur geeft.
Let op: buiten bereik van kinderen houden. Zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je medicatie? Overleg voor gebruik altijd met een dokter. Vermijd de ogen en andere gevoelige plekjes. Niet bedoeld om in te nemen. Alleen verdund op de huid gebruiken.

Prijs: 20.99 (klik hier voor meer informatie)