Washandje (Biologisch Katoen) 1 Stuk | Tabitha Eve | 5060674950075

Over dit Washandje
Dit prachtige Washandje van biologisch katoen is niet alleen duurzaam en vriendelijk voor het milieu, maar ook een luxe toevoeging aan je badkameraccessoires. Het Washandje laat je favoriete zeep schuimen en geeft je huid een milde scrub.
Voordelen
Schuimen & scrubben
Dit mooie Washandje is zo geweven dat het je favoriete natuurlijke zeep heerlijk laat schuimen en je huid licht exfolieert. Zo heb je na het douchen een heerlijk glad babyhuidje.
Milieuvriendelijk
Dit Washandje is gemaakt van 100% biologisch katoen. Uniek, want de meeste washandjes bevatten polyester of plastic waarvan bij het gebruik deeltjes in het water terecht komen. Aan het eind van zijn levensduur is dit Washandje ook nog eens helemaal biologisch afbreekbaar: knip hem in stukjes en doe bij het compost.
Hoe gebruik je het?
Gebruik dit Washandje om jezelf heerlijk af te soppen onder de douche, met of zonder je favoriete natuurlijke zeep.
Je wast het Washandje op 30 graden in de wasmachine, daarna laat je het drogen op een droogrek. Het Washandje is niet geschikt voor de droger.
Wat is er zo bijzonder aan?
De producten van Tabitha Eve worden handgemaakt in Wales, Groot-Brittannië. De missie van het merk is om zoveel mogelijk producten te vervangen door zero waste alternatieven, zoals dit heerlijke Washandje, zonder dat ten koste te laten gaan van luxe en kwaliteit. Dat laat dit rijke Washandje van prachtige stof wel zien!

Prijs: 10.99 (klik hier voor meer informatie)