Warmies Medi Warmtegordel Luipaard | 4260101892607

Volatile magnetron Warmies Medi Warmtegordel Luipaard
Bent u vermoeid, heeft u spierpijn of heeft uw kind last van de kou? Deze volatile magnetronkussens bieden u de warmte wanneer u het nodig heeft.
De volatile magnetron Warmies Medi zijn zachte kussens die u in de magnetron kunt opwarmen. Het leuke aan deze kussens is dat ze niet alleen functioneel zijn, maar er ook nog eens leuk uitzien; dat is wel eens anders met warmte producten. De kussens blijven ongeveer 60-90 minuten warm. Wanneer u hem mee naar bed neemt blijft hij zelfs nog langer warm. Deze volatile magnetron kussens zijn zeer gebruiksvriendelijk en veiliger dan de “ouderwetse” waterkruik omdat er helemaal geen heet water meer aan te pas komt. De kussens kunnen duizenden keren opnieuw opgewarmd worden en met de juiste zorg kan het voor jaren warmte comfort zorgen. De kussens kunnen ook in de vriezer worden gekoeld. Heerlijk bij koortshoofdjes en pijnlijke plekjes.
Deze volatile magnetronkussens zijn gevuld met gedroogde lavendelbloemen en granen, zijn gemaakt van superzachte topkwaliteit materialen. Ze voldoen uiteraard aan alle veiligheidseisen zoals CE en EN71-1/2/3.
De volatile magnetron Warmies Medi Kussens zijn er in vele soorten.
U kunt kiezen uit onderstaande Warmies Medi
Sjaal Sherpa Beige
Nekwarmer Deluxe
Nekwarmer Beige
Warmtegordel
Warmtegordel Luipaard
Inhoud: Volatile magnetron Warmies Medi Warmtegordel Luipaard
Ean: 4260101892607

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 24.99  (klik hier voor meer informatie)