Tea Tree Water (Hydrosol) | | 7440828711734

Wat is Tea Tree Water (Hydrosol)?
Tea Tree Hydrosol is water dat overblijft na het destilleren van essentiële olie uit de Tea Tree boom. Het heeft dezelfde heilzame eigenschappen als Tea Tree Essentiële Olie, maar werkt veel milder, waardoor je de hydrosol direct op je huid mag aanbrengen.
Tea Tree (Melaleuca alternifolia) groeit van nature in Australië en is een zachte en effectieve zuiveraar. Voeg de hydrosol toe aan je favoriete DIY verzorgingsproducten of gebruik direct als toner of deodorant. De geur is fris, kruidig en verhelderend!
Voordelen
Zuiverend
Door de antibacteriële eigenschappen van Tea Tree werkt de hydrosol enorm zuiverend! Gebruik als lotion op je gezicht om de huid te kalmeren en te reinigen of neem een voetenbad om je voeten heerlijk op te frissen!
Vrijer ademen

Tea Tree Hydrosol heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen en helpt je weer vrijer te ademen. Spray gedurende de wintermaanden geregeld wat Tea Tree Hydrosol door je kamer om winterse kwaaltjes te helpen voorkomen. Of spray je beddengoed ermee in!
Vrolijkt op
De kruidige geur van Tea Tree Hydrosol geeft moed en kracht in tijden van heling en herstel. De geur vrolijkt op, motiveert en maakt je weer helder!
Hoe gebruik je het?
Stomen
Weer vrijer ademen? Vul een grote kom met heet water en voeg er 60 ml Tea Tree Hydrosol aan toe. Doe een theedoek over je hoofd en hang een minuut of 10 met je hoofd boven de kom (let op: de stoom kan heet zijn, voorkom dat je jezelf verbrandt). Adem diep in en uit. Na gebruik gooi je het water weg.
Toner
Spray op een watje of Face Wipe en haal zachtjes over je gezicht voor een heerlijke reiniging.
Voetenbad
Vul een bak met warm water en voeg er 50 ml Tea Tree Hydrosol aan toe. Extra fijn met een schepje Epsom Zout.
Deodorant
Spray onder je armen om zweetluchtjes te voorkomen en maskeren!
Bewaar na aankoop in de koelkast om zolang mogelijk van de hydrosol te kunnen genieten!
Wat is er zo bijzonder aan Tea Tree Hydrosol?
De Aboriginals van Australië zijn al sinds generaties op de hoogte van de heilzame eigenschappen van Tea Tree. Van thee tot zwachtels en van infusies tot kruidenapplicaties, de bladeren van de boom werden op talloze manieren gebruikt!
Let op: niet bedoeld voor inwendig gebruik.

Prijs: 6.99 (klik hier voor meer informatie)