Tea Tree Citroen Essentiële Olie | | 7435119172127

Meer over Citroen Tea Tree
De citroen tea tree struik groeit oorspronkelijk in Australië en de takken en blaadjes werden al door de Aboriginals en ook de Maori uit Nieuw-Zeeland gebruikt om z'n bijzondere eigenschappen. De essentiële olie wordt uit de dunne blaadjes van de struik verkregen door deze te stoom destilleren. Citroen tea tree heeft de frisse geur – maar dan iets milder – van gewone tea tree met een heerlijk citroen aroma, die vaak lekkerder wordt gevonden dan het citroenaroma van citroengras of citronella.  
Net als normale tea tree olie is citroen tea tree een sterk zuiverende olie, waardoor het goed inzetbaar is bij puistjes en onzuiverheden.
Gebruik
Verdun essentiële olie bij gebruik op je huid altijd in een draagolie of butter, zoals jojoba olie of shea butter, en gebruik niet meer dan 1 – 2% (1 – 2 ml essentiële olie per 100 ml draagolie). Zeker citroen tea tree is een sterke essentiële olie en dient goed verdund te worden.
Breng de olie aan waar nodig op een gereinigde huid of nagels. Voor gebruik op je hoofdhuid kun je ook een paar druppeltjes van de citroen tea tree essentiële olie in je shampoo of conditioner doen. 
Om de essentiële olie in te ademen gebruik je het in een olielampje/diffuser of op een geurblokje. 

Prijs: 12.99 (klik hier voor meer informatie)