Tamanu Olie (Koudgeperst & Ongeraffineerd) 30 ml | Natural Heroes | 8720813777600

Wat is Tamanu Olie?
Tamanu Olie wordt gemaakt van de noten van de Tamanu boom (calophyllum inophyllum). De olie heeft een scherpe, nootachtige geur en is groenig van kleur. De olie heeft enorm veel voordelen voor de huid, heeft anti-aging eigenschappen en kan puistjes helpen verminderen.
Voordelen
Anti-aging
Tamanu Olie is rijk aan omega-6 en 9, vetzuren die de huid soepel en elastisch houden en tekenen van huidveroudering minder zichtbaar maken. Tamanu olie kan de aanmaak van collageen in de huid bevorderen en barst van de antioxidanten, die het huidverouderingsproces vertragen. Dankzij deze huidherstellende eigenschappen kan de olie ook helpen bij het minder zichtbaar maken van littekens.
Bij puistjes
Door de zuiverende werking van de olie, is het een ideaal ingrediënt in gezichtsreinigers. Zeker voor de huid die gevoelig is voor puistjes kan Tamanu Olie wonderen verrichten. De olie is geschikt voor zowel de droge als vette huid, omdat de olie de huid niet uitdroogt wat voorkomt dat de huid nóg meer talg gaat aanmaken.
Bij ingegroeide haren
Als je last hebt van ingegroeide haartjes na het scheren, kan Tamanu Olie verlichtingen bieden en de huid verzachten. Zo komende haartjes sneller naar boven en kruipen ze makkelijker uit je huid.
Schrale handen en voeten
Bij schrale handen, voeten, knokkels en ellebogen helpt Tamanu Olie helpt de huid te herstellen. Na een paar keer aanbrengen merk je al een verschil: je handen en voeten voelen meteen een stuk zachter aan!
Hoe gebruik je Tamanu Olie?

Gebruik Tamanu Olie als basisolie met essentiële olién of als ingrediënt bij het maken van DIY verzorgingsproducten.
Wat is er zo bijzonder aan?
Tamanu Olie trekt onwijs snel in de huid, met een heerlijk zacht resultaat, zonder vettigheid. De noten waarvan de olie gemaakt wordt groeiden oorspronkelijk met name op de Polynesische eilanden. Daar wordt de olie al eeuwenlang gebruikt vanwege de heilzame werking op de huid.
Let op: Tamanu Olie is een notenolie en niet geschikt voor mensen met een notenallergie.

Prijs: 7.99 (klik hier voor meer informatie)