Swisse Ultiplus Vitamine D3 – 100 tabletten | 4084500872790

Swisse Ultiplus Vitamine D3 – 100 tabletten
 De Swisse Ultiplus Vitamine D3 Tabletten hebben een hooggedoosseerde formule. Vitamine D is belangrijk voor het behoud van uw sterke botten en zorgt voor een goede weerstand. Vitamine D3 verhoogt de opname van calcium in de botten, vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Wij adviseren om ouderen extra vitamine D te gebruiken. U mag een tablet per dagn, innemen tijdens of direct na de maaltijd, bewaar de tabletten op een droge en koele plaats. Buiten bereik van kinderen bewaren.
– Botten: Vitamine D verhoogt de opname van calcium in de botten en is belangrijk voor het behoud van sterke botten. Ouderen wordt geadviseerd extra vitamine D te nemen. Het skelet geeft stevigheid aan het lichaam en beschermt de vitale organen.
– Immuunsysteem: Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand.
– Calciumopname: Vitamine D3 draagt ertoe bij dat calcium goed uit de voeding wordt opgenomen.
Dosering
Eén capsule per dag, tijdens of direct na een maaltijd.
Waarschuwingen
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Heeft u vragen of twijfels over of dit product geschikt voor u is, neem dan contact op met een deskundige.
 Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:
 
*%ADH
Vitamine D (cholecalciferol)
20 mcg
400%
*%ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Ingredienten, Plantaardige olie (volledig gerafineerde sojaolie), gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol, vitamine D, antioxidant: alfa-tocoferol.
Inhoud: Swisse Ultiplus Vitamine D3 – 100 tabletten
Ean: 4084500872790

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 14.79  (klik hier voor meer informatie)