Swisse Ultiplus Magnesium – 45 Tabletten | 4084500872738

Swisse Ultiplus Magnesium – 45 Tabletten
De Swisse Ultiplus Magnesium Tabletten bevatten magnesium en vitamine B6. Magnesium is goed voor de spierfunctie en zorgt met de vitamine B6 voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Magnesium is erg goed voor de werking van de spieren, activeert de natuurlijke energie in uw lichaam en ondersteunt het energieniveau. Magnesium draagt ook bij aan vermindering van de vermoeidheid en goed functioneren van het zenuwstelsel. Vitamina B6 helpt hier ook aan mee, draagt bij aan vermindering van vermoeidheid. U mag twee tabletten per dag, tijdens of direct na de maaltijd. Bewaar de tabletten op een droge en koele plaats.
Swisse Magnesium Tabletten bevat magnesium en vitamine B6. Magnesium is goed voor de spierfunctie en zorgt samen met vitamine B6 voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Daarnaast helpen ze bij het verminderen van vermoeidheid.
– Spieren: Magnesium is goed voor de werking van de spieren.
– Zenuwstelsel: Magnesium en vitamine B6 zorgen mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel.
– Energie: Magnesium en vitamine B6 activeren je natuurlijke energie in het lichaam en ondersteunen het energieniveau. Ze helpen om vermoeidheid te verminderen.
Swisse Magnesium Tabletten is geproduceerd in Duitsland volgens strenge kwaliteitseisen en bevat belangrijke nutriënten voor het zenuwstelsel en de spieren.
Dosering
Twee tabletten per dag, tijdens of direct na een maaltijd.
Ingrediënten:
Magnesium; vulstoffen: cellulose, hydroxypropylcellulose, vernette natriumcarboxymethylcellulose; coating*; antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide; vitamine B6. *coating: verdikkingsmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose; kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxiden en-hydroxiden; bevochtigingsmiddel: vetzuren; vulstof: talk. 
De aanbevolen dagdosering (2 tabletten)
 
% RI*
Magnesium (magnesiumcitraat) 
300 mg
80%
Vitamine B6 (pyridoxinehy
 
 
Inhoud: Swisse Ultiplus Magnesium – 45 Tabletten
Ean: 4084500872738

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 17.55  (klik hier voor meer informatie)