Squalaan – Plantaardig (Uit Olijven) 30 ml | Natural Heroes | 8720813774081

Squalaan is een echt wondermiddel! Het is vernoemd naar squalus, wat haai betekent in het latijn.

Squalaan komt van nature voor in ons lichaam. Menselijk talg bestaat voor maar liefst 13% uit squalaan. We maken het aan via onze haren, nagels en huid, maar rond je 25ste maak je steeds minder squalaan aan. En dat is zonde, want het is supergoed voor je!
Deze olie hydrateert de huid intens zonder dat deze achteraf vettig aanvoelt en werkt niet verstoppend voor de poriën. Daarnaast voelt je huid zijdezacht en glad aan. Het is by the way ook fantastisch voor je haar. Het maakt je haar een stuk minder breekbaar en laat het glanzen.
Maar dat is nog niet alles. Squalaan beschermt onze huid tegen vrije radicalen en droogheid. Perfect om gezichtsveroudering tegen te gaan.

Hoe gebruik je Squalaan?
Squalaan is ook erg fijn in gebruik. Het is een natuurlijk bestanddeel van je huid en trekt daarom makkelijk in de huid. Ook andere crèmes trekken beter in de huid na het gebruik van squalaan. Een ideale basis voor make-up dus!
Neem een paar druppels tussen de handen en verdeel de olie over het gezicht. Deze olie is geschikt om dagelijks te gebruiken.

Meer lezen over deze bijzondere olie? Klik hier!

Prijs: 5.99 (klik hier voor meer informatie)