SOA zelftest voor mannen compleet ( Chlamydia, Gonorroe, Trichomonas) | 8717953051479

Microbiome Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas Soa Zelftest voor mannen
Deze Microbiome Chlamydia, Gonorroe en Trichomonas Soa Zelftest voor mannen is op DNA gebaseerd en heeft een betrouwbaarheid van 99%. De thuistest heeft de Amsterdam Inventor Award ontvangen en is ontwikkeld in de afdeling Microbiologie van het VU medisch centrum.
U ontvangt alles om de soatest thuis te kunnen uitvoeren en om de uitgevoerde test naar het laboratorium op te sturen. Vervolgens kunt u binnen 5 dagen uw uitslag en het daarbij behorende advies opvragen op de website van Microbiome. Dit doet u aan de hand van de unieke productcode. De code zorgt ervoor dat alleen u de uitslag kan zien. Ook blijft u anonimiteit gewaarborgd door de code.
Chlamydia
Chlamydia is een bacteriële infectie die door onbeschermd seksueel contact opgelopen kan worden. Chlamydia is de meest voorkomende soa in Nederland. In 2011 zijn er alleen door de GGD al bijna 13000 mensen met chlamydia gediagnosticeerd. Het lastige aan een chlamydia-infectie is dat het meestal geen klachten geeft. Ongeveer 70% van de vrouwen met chlamydia merken niet dat ze een chlamydia-infectie hebben. Als chlamydia bij een vrouw wel klachten geeft, zijn dat meestal de volgende:
Toegenomen of veranderde vaginale afscheiding
Brandend gevoel bij het plassen
Bloedverlies buiten de menstruatie
Bloederige afscheiding na het vrijen
Pijn in de onderbuik
Mannen met chlamydia ondervinden meestal de volgende klachten:
Branderige gevoel bij het urineren
Afscheiding uit de penis
Mocht het gaan om een chlamydia-infectie in de anus, dan treden vaak de volgende klachten op:
Jeuk bij de anus
Pijn bij de anus
Slijmerige afscheiding uit de anus
Het grote gevaar van chlamydia is dat de bacterie opstijgt. Bij de vrouw kan de bacterie zich verplaatsen naar de eileiders en daar ontstekingen veroorzaken. Dit geeft ernstige klachten zoals heftige pijn en koorts. Door de ontstekingen wordt de kans op verminderde vruchtbaarheid, onvruchtbaarheid en buitenbaarmoederlijke zwangerschappen vergroot
Bij mannen kan een opstijgende chlamydia-infectie zich verplaatsen naar de bijballen. Deze gaan dan ook ontsteken. Dit geeft symptomen zoals pijn, zwelling van de balzak en koorts. Ook deze ontstekingen kunnen verminderde vruchtbaarheid leiden.
Gonorroe
Gonorroe is een bacteriële infectie die door onbeschermd seksueel contact opgelopen kan worden. Het lastige aan een gonorroe-infectie is dat het bij vrouwen meestal geen klachten geeft. Als gonorroe bij een vrouw wel klachten geeft, zijn dat meestal de volgende:
Toegenomen vaginale afscheiding
Onaangenaam ruikende afscheiding (pusachtig)
Brandend gevoel bij het plassen
Bloedverlies buiten de menstruatie
Pijn in de onderbuik
Mannen met gonorroe ondervinden meestal wel klachten, dat zijn vaak de volgende klachten:
Pusachtige afscheiding uit de plasbuis (druiper)
Branderige gevoel bij het urineren
Mocht het gaan om een gonorroe-infectie in de anus, dan treden soms de volgende klachten op:
Jeuk bij de anus
Pijn bij de anus
Slijmerige afscheiding uit de anus
Het grote gevaar van gonorroe is dat de bacterie opstijgt. Bij de vrouw kan de bacterie zich verplaatsen naar de eileiders en daar ontstekingen veroorzaken. Dit geeft ernstige klachten zoals heftige pijn en koorts. Door de ontstekingen wordt de kans op verminderde vruchtbaarheid, onvruchtbaarheid en buitenbaarmoederlijke zwangerschappen vergroot
Bij mannen kan een opstijgende gonorroe-infectie opstijgen naar de bijballen. Deze gaan dan ook ontsteken. Dit geeft symptomen zoals pijn, zwelling van de balzak en koorts. Ook deze ontstekingen kunnen verminderde vruchtbaarheid leiden.
Trichomonas
Trichomonas is een vrij onschuldige soa die zelden tot ernstige complicaties leidt. Wel vergroot de wel het risico op de overdracht van hiv. Verder zijn er ook aanwijzingen gevonden dat trichomonas tijdens de zwangerschap voor problemen kan zorgen. Dit kan onder andere leiden tot vroeggeboorte. Trichomonas geeft net als chlamydia vaak weinig klachten. Als een vrouw klachten ondervindt van deze parasiet. Zijn dat vaak de volgende klachten:
Vies ruikende afscheiding uit de vagina
Groenige, soms schuimende afscheiding
Rode en geïrriteerde schaamlippen en vagina
Bij mannen kan de infectie spontaan overgaan, maar trichomonas kan ook voor klachten zorgen:
Brandend gevoel bij het urineren
Afscheiding uit de plasbuis
Rood en geïrriteerd gebied op de eikel rond de plasbuis
Klik hier voor de bijsluiter / gebruiksaanwijzing
Ean: 8717953051479

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 66.99  (klik hier voor meer informatie)