Siberische Zilverspar Etherische Olie 30 ml | Natural Heroes | 8720813776597

Wat is Siberische Zilverspar Essentiële Olie?
Winter in een flesje, dat is hoe je de essentiële olie van de Siberische zilverspar het beste kunt omschrijven. De geur doet denken aan de frisse buitenlucht van het bos en geeft ruimte. Adem diep in en laat alle zorgen van je afglijden!
De Abies Sibirica, de officiële naam van de Siberische zilverspar, is een conifeer die groeit in het noorden van Rusland en Canada. De naalden worden gedestilleerd om deze prachtige, heldere essentiële olie te verkrijgen.
Voordelen
Ontspant het lichaam
Siberische zilverspar is ideaal om toe te voegen aan iedere massageolie. De geur ontspant het lichaam na een zware dag en verzacht vermoeide spieren.
Goed voor de luchtwegen
De geur van de Siberische zilverspar geeft letterlijk lucht. De geur kan de ademhaling verruimen en verbeteren.
Wanneer je de essentiële olie van de Siberische zilverspar geregeld verdampt in een diffuser zuiver je jouw ruimte naar keuze. De ruimte blijft fris en schoon en je beschermt jezelf tegen winterse kwaaltjes.
Kalmerend en grondend
Siberische zilverspar kalmeert en grondt, zeker in combinatie met andere rustgevende essentiële oliën zoals Mandarijn en Jasmijn. De geur geeft je de ruimte om dingen te accepteren zoals ze zijn, je te verbinden met jezelf, en met nieuwe moed je pad te bewandelen.
Daarnaast kan de geur je helpen je gedachten te ordenen, waardoor je concentratie verbetert. Een ideale essentiële olie om bij de hand te hebben tijdens een examen of in een periode met veel deadlines.
Hoe gebruiken?
Verwerk Siberische Zilverspar Essentiële Olie in een massageolie of ander DIY verzorgingsproduct. Of voeg toe aan je diffuser voor een heerlijk winters sfeertje in huis.
In de diffuser
Komen er examens of deadlines aan? Of zijn er andere redenen waarom je wel wat extra moed kunt gebruiken? Doe 3 druppels van de olie in je diffuser en adem de verzachtende, verfrissend geur diep in. Je kunt het!
Wat is er zo bijzonder aan Siberische zilverspar?
In Japan worden conifeerbossen gezien als heilige plaatsen, omdat een wandeling door zo’n bos ons zoveel goed doet. Geen wonder dus dat ze in Japan de traditie van het Shinrin Yoku, het ‘bosbaden’ kennen!
Let op: overleg voor gebruik altijd met jouw arts, zeker als je zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt. Houd buiten bereik van kinderen. Niet bedoeld om in te nemen. Vermijd ogen, oren en andere gevoelige plekken.

Prijs: 16.99 (klik hier voor meer informatie)