Scholl – Dubbele Vijl | 5038483512722

Scholl Dubbele Vijl 
Met de Scholl Voetvijl Voor Harde Huid verwijder je eerst vlot en veilig harde huid op de hiel. Verwijdert eelt op de meest milde wijze en maakt de ruwe huid weer zacht. De rasp verwijdert pijnloos de dikste eeltplekken en verhardingen van de huid. Daarna is je huid weer glad en soepel. De vijl heeft namelijk twee zijden: een grove en een fijne. De grovere zijde van de vijl verwijdert ruze en droge huid. De fijnere zijde maakt ded huid zacht en glad. De vijl heeft een makkelijk vast te houden handvat en is wasbaar.
Verwijdert de meest hardnekkige eeltplekken en verhardingen
Unieke ergonomisch ontwerp
Dubbele werking: verwijdert eelt en verwacht de ruwe plekken
Wasbaar
Waarschuwing:
Buiten het bereik van kinderen houden. Stop het gebruik als de huid erg gevoelig is of geinfecteerd raakt. In geval van diabetes of problemen met de bloedcirculatie voor gebruik je arts raadplegen. Niet gebruiken als je huid geirriteerd of gebarsten is.
Gebruik:
Zorg ervoor dat je voeten schoon en droog zijn. Gebruik de grovere zijde om de ruwe en droge huid te verwijderen. Gebruik daarna de fijnere zijde om de huid glad en zacht te maken. Voor het beste resultaat masseert u na het gebruik de voeten in met een voedende creme.
Inhoud: Scholl Dubbele Vijl
Ean: 5038483512722

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 3.59  (klik hier voor meer informatie)