Rio Salon Laser Tweezer Ontharingsapparaat | 5019487083364

Rio Salon Laser Tweezer Ontharingsapparaat
De Laser Tweezer van Rio helpt u ontgewenste haartjes definitief en eenvoudig te verwijderen. Het apparaat maakt gebruik van ontharing op basis van licht, waarbij elk haartje apart wordt behandeld. Op deze manier wordt het haar met 6 behandelingen in 6 maanden definitief verwijderd. Het apparaat zorgt dat het laserlicht diep doordringt tot de huid en het haarzakje, zodat het haarzakje door de hitte wordt vernietigd. De behandeling van één haarzakje duurt ongeveer vier seconden. Het apparaat is over het hele lichaam te gebruiken, zelfs de gevoelige delen als het gezicht. 
De Salon Laser is volledig beveiligd. Het apparaat heeft een sleutel met toegangscode, en zorgt dat het laserlicht alleen licht geeft wanneer het apparaat in contact staat met de huid. Op deze manier zorgt Rio ervoor dat zowel voor u, als voor anderen het apparaat volledig veilig is in gebruik.
De grote voordelen aan de Rio Salon Laser zijn onder andere dat navullen van het apparaat niet noodzakelijk is. Er komen geen extra kosten bij door een cartridge die op is of een lamp die een bepaald aantal flitsen kan geven. Het apparaat is beveiligd met code en sleutel, en geeft pas licht wanneer het in contact staat met de huid. Daarbij kan het apparaat op elke plek op het lichaam gebruikt worden, voor extra gemak.
Specificaties Rio Salon Laser Onthanringsapparaat
Type apparaat
Ontharingsapparaat
Maakt gebruik van
Laserontharing
Toepassing
Lichaam, Gezicht, Oksels, Bikinilijn 
Vooral geschikt voor
Bikinilijn en gezicht
Geschikt voor huidtypen
Witte huid, Beige huid, Lichtbruine huid, Middelbruine huid 
Behandelgebied per keer
0,1 cm2
Voeding
Netstroom
Kleur
Blauw-wit
Bekijk het filmpje
Ean: 5019487083364

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 136.75  (klik hier voor meer informatie)