Promed Beauty Belle Duo | 4043641120047

Promed Beauty Belle Duo
Mooie, gladde benen en goed verzorgde voeten: dankzij de Promed Beauty Belle Duo ziet u er binnen zeer korte tijd piekfijn uit. Het apparaat epileert snel en grondig en haalt dankzij de slimme opzetstukken efficiënt eelt van de voeten weg.
– Voor eelt verwijderen en epileren, – Twee snelheidsstanden, – Geschikt voor diabetici, – Voor vier weken gladde benen, – Inclusief opbergkoffer en adapter
Vanaf nu heeft u altijd glad geschoren benen en mooie, eeltvrije voeten. Promed biedt met de Beauty Belle Duo een epileerapparaat en eeltverwijderaar in 1 apparaat aan. Het apparaat werkt snel, grondig en efficient en is bovendien ook nog eens gemakkelijk mee te nemen dankzij de handige opbergkoffer. De Beauty Belle werkt zowel op de meegeleverde adapter als op de oplaadbare accu. Opgeladen gaat de accu maar liefst 40 minuten mee, genoeg voor een grondige verzorging. Het schoonmaken is heel simpel met behulp van het reinigingsborsteltje en wat stromend water. Dankzij het lage toerental is de Beauty Belle van Promed ook zeer geschikt voor diabetici. Er zijn twee snelheidsstanden: 1700 en 2600 toeren per minuut. Epileren, De speciaal ontwikkelde epileerkop grijpt ieder haartje, zelfs dunne tegen het lichaam liggende haartjes. Het verwijdert alle haartjes met wortel en al. Het resultaat is een gladde, schone huid waar maar liefst vier weken van te genieten is. Eelt verwijderen, Eelt en verhorningen kunnen voor lastige problemen zorgen bij het lopen of staan. Daarom is het belangrijk om eelt regelmatig te verwijderen. Door de roterende cilinder wordt het eelt binnen enkele minuten verwijderd. Met de grove cilinder verwijdert u eerst moeiteloos, snel en efficient alle verhorningen, eelt en ruwe plekken. Daarna geeft u met de fijne eeltslijpkop de huid een fantastisch zacht uiterlijk. De set wordt geleverd inclusief:
Grof Eeltslijp opzetstuk
Fijn Eeltslijp opzetstuk
Epileer opzetstuk
Nylon reinigingsborsteltje
Netvoeding adapter (220/230 V)
Opbergetui
Ean: 4043641120047

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 38.95  (klik hier voor meer informatie)