Philips Scheerkoppen – SH70/50 3 Stuks | 8710103713609

Philips Scheerkoppen – SH70/50 3 Stuks
Een scheerapparaat als nieuw ervaren? Vervang de scheerhoofden om de 2 jaar voor optimale resultaten. 
Binnen twee jaar scheren uw scheerhoofden 9 miljoen haren van uw gezicht. Vervang de scheerhoofden om weer van optimale prestaties te profiteren.
– Glad en snel scheren,
– Gebruiksvriendelijk
MultiPrecision-mesjes
Ga voor een snel en glad scheerresultaat. Ons MultiPrecision-mesjes tillen alle haartjes op en scheren ze samen met resterende stoppels. En dat alles in enkele bewegingen.
Vervangingsherinnering
De nieuwste Philips-scheerapparaten hebben een ingebouwde vervangingsherinnering in de vorm van een scheerunitsymbool. Dit symbool gaat branden en geeft aan wanneer u de scheerhoofden dient te vervangen.
Eenvoudig vervangbaar
1. Open het scheerapparaat door op de ontgrendelknop te drukken;, 2. Verwijder de borgringen door deze linksom te draaien;, 3. Verwijder de oude scheerhoofden en plaats voorzichtig de vervangende scheerhoofden; controleer of de hoofden precies in de houder zijn uitgelijnd;, 4. Plaats de borgringen terug en draai de vergrendelknop rechtsom; , 5. Wanneer u het scheerhoofd sluit, hoort u het vastklikken.
Uw scheerapparaat resetten
Als u de scheerhoofden hebt vervangen, kunt u de vervangingsherinnering resetten door de aan/uitknop langer dan 7 seconden ingedrukt te houden. Anders wordt de herinnering automatisch uitgeschakeld na 9 opeenvolgende scheerbeurten.
Een scheerapparaat als nieuw
Vervang de scheerhoofden om de 2 jaar als u uw scheerapparaat als nieuw wilt laten presteren.
Geschikt voor
Philips Scheerkoppen SH70/50 passen op alle Shaver series 7000 (S7xxx).
Inhoud: Philips SH70 Scheerkoppen
Ean: 8710103713609

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 49.95  (klik hier voor meer informatie)