Petitgrain Etherische Olie 30 ml | Natural Heroes | 8720813777563

Wat is Petitgrain Essentiële Olie?
Petitgrain heeft een kalmerende, rustgevende geur waar je van opvrolijkt. Het aroma geeft je moed, zodat je ook in zware tijden emotionele balans vindt.
De essentiële olie van Petitgrain (Citrus Aurantium) wordt gemaakt door stoomdestillatie van de twijgjes en takjes van de oranjebloesemboom. Van de bloesem van deze boom wordt de kostbare Neroli Essentiële Olie gemaakt.
Voordelen
Rust en kalmte
We hebben tegenwoordig allemaal een overvolle agenda, waardoor het soms onmogelijk lijkt om een rustmomentje voor onszelf te pakken. De geur van Petitgrain kalmeert direct en herinnert je aan het belang van meer rust in je leven, waardoor je ineens wél de mogelijkheid ziet om even te pauzeren.
Vrolijkt op
Het ietwat peperige en fruitige aroma van Petitgrain neemt stress weg en verzacht zware emoties. De geur vrolijkt je op en brengt je weer terug bij jezelf.
Geeft moed
Heb je een zware tijd achter de rug of zit je er nog middenin? De geur van Petitgrain geeft moed en helpt je de draad weer op te pakken.
Hoe gebruik je het?
Verwerk Petitgrain Essentiële Olie in een DIY verzorgingsproduct, of verdamp in je diffuser.
Op je kussen
Druppel voordat je naar bed gaat 1 druppel Petitgrain Essentiële Olie, 1 druppel Lavendel Essentiële Olie en 1 druppel Bergamot Essentiële Olie op je kussen voor een extra diepe nachtrust.(Let op: kan vlekken maken op je kussensloop).
In je aroma diffuser
Verdamp 3 druppels Petitgrain Essentiële Olie voor een rustige, maar toch vrolijke sfeer in huis. Combineer eventueel met Lavendel, Pink Grapefruit of Bergamot voor een zonnige mix!
Wat is er zo bijzonder aan?
Wist je dat er drie verschillende essentiële oliën gemaakt worden van de oranjebloesemboom? Petitgrain wordt gedestilleerd van de twijgjes en takjes, Neroli van de bloesems en Bittere Sinaasappel wordt koudgeperst van de schillen van de vrucht. Petitgrain wordt veel gebruikt in parfums.
Let op: buiten bereik van kinderen houden. Zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je medicatie? Overleg voor gebruik altijd met uw dokter. Vermijd de ogen en andere gevoelige plekjes. Niet bedoeld om in te nemen. Alleen verdund op de huid gebruiken.

Prijs: 62.90 (klik hier voor meer informatie)