Oranjebloesem (Gedroogd) 50 gram | Natural Heroes | 7440828755745

Wat is Oranjebloesem?
Oranjebloesem komt van de bloesem van de bittere sinaasappelboom, de Citrus Aurantium. Deze gedroogde Oranjebloesem blaadjes zijn 100% natuurlijk, zonder toevoegingen. De geur is citrusachtig, lichtzoet, bloemig en warm. Vanwege de geur is Oranjebloesem een ingrediënt dat in veel parfums terug te vinden is. De geur van Oranjebloesem geeft een energieboost, maar heeft ook een kalmerende, ontspannende werking.

Hoe gebruik je Oranjebloesem?
In badHet ziet er misschien niet zo romantisch uit als rozenblaadjes, maar probeer eens een bad met Oranjebloesem. De warme, bloemige geur helpt lichaam en geest te ontspannen! Voeg een handje Oranjebloesem toe aan het bad voor een heerlijke ontspannen wellness beleving.
GeurzakjeVoeg wat Oranjebloesem toe aan een geurzakje. De bloemige, ontspannen geur is ideaal voor de slaap- of woonkamer.
DecoratieNaast de heerlijke geur zien de blaadjes van de Oranjebloesem er ook nog eens leuk uit. Voeg als decoratie toe aan je DIY-bruisbal, scrub of zeep en maak je eigen mooie creatie!

Wat is er zo bijzonder aan Oranjebloesem?

Lang geleden kwam de bittere sinaasappel van heel ver. Deze oranje vrucht komt oorspronkelijk uit China en werd in de 17e eeuw bekend in Nederland als de Chinaas-appel. De koninklijke Oranjes hadden veel van deze prachtige sinaasappelbomen in hun paleistuinen staan. In de zomer bloeiden ze volop, en in de winter werden ze in warme kassen (orangerieën) geplaatst. De bittere sinaasappels werden ook wel de appeltjes van Oranje genoemd. De Oranjebloesem heeft tot op de dag van vandaag zijn koninklijke status nog niet verloren.

Prijs: 20.99 (klik hier voor meer informatie)