Niacinamide (Vitamine B3) 50 gram | Natural Heroes | 8721122400043

Wat is Niacinamide?
Niacinamide, ofwel nicotinamide, is een vorm van Vitamine B3 (niacine). Het is een wateroplosbare vitamine die nauw samenwerkt met stoffen die van nature aanwezig zijn in onze huid. De belangrijkste werking van Niacinamide is het verbeteren van de barrièrefunctie van de huid. Voeg Niacinamide toe aan je crème of serum voor een hydratatieboost!
 
Wat zijn de voordelen van Niacinamide?
Als er één ingrediënt is die je wil gebruiken in je DIY-creatie is het de Niacinamide wel! Een droge huid? Niacinamide! Een vette huid, roodheid, pukkeltjes, een paar fijne lijntjes? Niacinamide is je vriend!

Huidvoordelen Niacinamide

Hydratatie: Niacinamide zorgt voor aanmaak van ceramiden. Dit zijn vetten die van nature in de huid voorkomen. Deze vetten zijn nodig om de huidbarrière te ondersteunen zodat de huid vocht en talg behoudt.

Het stimuleert fibroblasten: dit zijn bindweefselcellen die collageen aanmaken. Collageen zorgt voor dat stevige, gladde huidje!

Helpt puistjes en mee-eters te voorkomen: Niacinamide is ontstekingsremmend en remt de talgproductie.

Vermindert vergrote poriën: Niacinamide voorkomt dat talg zich ophoopt in de poriën.

Geschikt voor ieder huidtype.

 
Niacinamide laat je huid stralen, je snapt wel: wij zijn fan!
 
Hoe gebruik je Niacinamide?
Voeg Niacinamide toe aan je DIY gezichtscrème, bodycrème of maak een hydraterend serum.
Voeg 1 tot 6% toe aan de waterfase van je product
 
Wat is er zo bijzonder aan Niacinamide?
Niacinamide is op zichzelf al een heel fijn ingrediënt, maar ook nog eens heel goed te combineren met andere ingrediënten. Wil je nog meer hydratatie? Combineer met andere vochtinbrengende ingrediënten zoals Glycerine, Hyaluronzuur of Sodium PCA.

Prijs: 10.99 (klik hier voor meer informatie)