Natuurlijke Handwash (Laurierblad) – Mas Newen – 200ML 200 ml | Mas Newen | 8719327374603

Inhoud: 200 ml
Over deze Natuurlijke Handwash (Laurierblad) van Mas Newen
Deze Natuurlijke Handwash is rijk aan probiotica die je huid helpt te beschermen tegen indringers van buitenaf. Zo is je huid niet alleen schoon, maar ook beschermd.
Voordelen
Probiotisch
Op je huid bevindt zich een onzichtbare wereld van microben: bacteriën, schimmels, gisten, virussen, microdiertjes, micro-algen en andere micro-organismen. Het geheel aan microben op je huid wordt je microbioom genoemd en biedt een belangrijke bescherming tegen indringers van buitenaf en mogelijke ziekteverwekkers. Door constant je handen te wassen met desinfecterende zeep of gel, raakt het microbioom aangetast en kan het je niet meer optimaal beschermen. Om die reden bevat deze handzeep van Mas Newen een combinatie van gefermenteerde ingrediënten die niet alleen je huid schoon houden, maar ook je microbioom voeden en ondersteunen.
Enkel plantaardige ingrediënten
Deze Handwash bevat enkel plantaardige ingrediënten, waardoor het niet schadelijk is voor het water in de natuur, maar ook niet voor je huid. Zo blijft je huid heerlijk schoon en verzorgt.
Duurzame verpakking
Plantaardige producten horen thuis in een duurzame verpakking, is het devies bij Mas Newen. De fles is daarom gemaakt van 100% gerecycled plastic.
Hoe gebruik je het?
Was je handen met deze heerlijke Handwash zoals je dat altijd doet en geniet van de heerlijke geur van laurierblad.
Wat is er zo bijzonder aan?
Door het gefermenteerde laurierblad en de wildgeplukte zeepnoten in deze Handwash lééft deze zeep. De probiotica draagt actief bij aan je microbioom, terwijl je huid schoon en gereinigd blijft.

Prijs: 19.99 (klik hier voor meer informatie)